Cine este soția războinicului Bogdan de la Survivor. Cum arată femeia

de: Ioana Bucur
30 04. 2021

Telespectatorii Survivor România 2021 au cunoscut noii concurenți recent. Dintre toți s-a remarcat Bogdan Urucu, unul din cei mai discutați bărbați din show deja. Cine este soția sportivului și cum arată femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste?

Survivor România 2021: Cine este soția lui Bogdan Urucu?

Bogdan Urucu nici nu a pășit bine pe tărâmul Dominican că a și fost luat la ochi de fanele emisiunii sportive de la Kanal D. Din păcate pentru acestea, bărbatul e luat cu acte în regulă.

Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o blondă superbă. Cei doi sunt căsătoriți de aproape cinci ani și formează un cuplu de ividiat. Bogdan este noul concurent din echipa Războinicilor și deja a aprins fitilul în rândul doamnelor și domnișoarelor pentru felul în care arată.

Cu toate astea, deși cuplul a ales discreția se știe că bărbatul din tabăra albastră are inima furată. În viața de zi cu zi sportivul este de profesie polițist, iar printre alte calități condiția fizică de invidiat l-a adus mai aproape de experiența vieții sale.

Trecutul lui cuprinde și el mișcarea, pentru că tatăl său a fost arbitru și instructor de înot. De asemenea, acesta a practicat karate în școala generală și în adolescență s-a îndreptat spre box pe care l-a urmat preț de patru ani.

Cu toate astea, a decis ca după terminarea liceului să urmeze cursurile Facultății de Drept, dar se poate mândri și cu activitatea de model, actor în reclame și videoclipuri și calitățile de șofer, pentru că adoră în special motociclismul.

Noi concurenți Survivor România 2021

Andreea Damian (28 de ani) – „Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești”

Bogdan Urucu (32 de ani) – „Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc. Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”

Andreea Lodbă (25 de ani) – „Este cea mai grea competiție la care voi participa. Voi avea de învățat cele mai importante lecții. Nu am mai trăit în astfel de condiții, dar au fost zile în care poate nu mâncăm sau nu dormeam când eram pe platourile de filmare. Mă aștept să fie foarte greu. O să îmi fie dor de familie și cel mai mult îmi vor lipsi patul și pernă”

Adrian Cuc (28 de ani) – „Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am social skills. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele”