Cine este și cum arată sportiva care a declarat public că e virgină la 36 de ani. Bărbații sunt înnebuniți după ea FOTO

Lori Susan „Lolo” Jones este campioană olimpică, iar de curând a început să facă furori, pe rețelele sociale. Mai exact, odată cu dezvăluirea că nu a întreținut vreodată relații intime, atleta a stârnit un val de controverse. În plus, pe contul ei de Instagram, aceasta a menționat și care va fi vârsta până la care intenționează să rămână la acest statut amoros.

Cine este și cum arată sportiva care a declarat public că e virgină la 36 de ani

Sportiva în vârstă de 36 de ani a mărturisit că este virgină și a declarat public toate aceste detalii. Lori Susan Jones, poreclită și Lolo, a căpătat de curând și mai multă notorietate, în rândul internauților, la scurt timp după ce a făcut cunoscut că nu a întreținut vreodată raporturi intime cu nimeni. Acest lucru a stârnit controverse și din pricina faptului că blondina cu ochii turcoaz este o apariție absolut răvășitoare. Lolo Jones nu se sfiește să se arate la diverse evenimente de gală, îmbrăcată în ținute elegante sau foarte decupate.

Cine este și cum arată sportiva care a declarat public că e virgină la 36 de ani. Bărbații sunt înnebuniți după ea FOTO
Atleta de 36 de ani a făcut public faptul că și-a păstrat fecioria până la această vârstă

De asemenea, celebra campioană la atletism are un trup foarte zvelt, pe care și-l menține și datorită stilului de viață, dar și alimentar, ambele riguroase. Mai în glumă, mai în serios, Lori Susan Jones le-a dezvăluit urmăritorilor ei că urmează să rămână la statutul de „fată mare”, până la împlinirea vârstei de 41 de ani. A motivat această decizie printr-o mențiune a filmului „Virgin la 40 de ani”, spunând că dorește să fie subiectul pentru o continuare a acestei serii de la Hollywood.

Bărbații sunt înnebuniți după Lolo Jones

Tocmai datorită modului în care arată, atunci când pășește pe covorul roșu de la evenimente, campioana Lolo Jones întoarce toate privirile. Blonda de 36 de ani are foarte mulți admiratori și este curtată de diverși bărbați. Dar se pare că niciunul dintre ei nu i-a atras până în prezent, cu adevărat, atenția, deși recunoaște că se bucură în prezent de mai multă celebritate.

„Îmi plac o mulțime de oameni, dar pur și simplu nu merge. Vreau să rămân virgină până mă căsătoresc. Nu știu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soț. Bărbații se sperie și nu sunt interesați de o relație când aud că nu vreau să întrețin relații până la căsătorie”, spunea fosta campioană mondială în atletism, cu ceva timp în urmă, potrivit gsp.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI