14 aug. 2024 | 19:03

Cine este și cum arată noul iubit al Madonnei. Există o diferență de vârstă de 37 de ani între ei FOTO

Monden
Cine este și cum arată noul iubit al Madonnei. Există o diferență de vârstă de 37 de ani între ei FOTO
Madonna are un nou iubit

Madonna, cunoscută ca „Regina Popului,” este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală internațională. Cu o carieră ce se întinde pe mai mult de patru decenii, vedeta a redefinit nu doar muzica pop, ci și cultura populară, devenind un simbol al reinventării continue și controversei. De curând, cântăreața s-a afișat la brațul noului ei iubit mai tânăr cu 37 de ani! Cine este noua sa cucerire?

Madonna are un iubit cu 37 de ani mai tânăr

După ce Madonna s-a despărțit, în luna mai, de antrenorul de box Josh Popper (31 de ani), vedeta s-a afișat cu un bărbat chiar și mai tânăr, Akeem Morris, în vârstă de doar 28 de ani!

Celebră și pentru că e foarte excentrică atât în public, cât și în privat, Madonna a postat, de curând, o fotografie din pat alături de jucătorul de fotbal american originar din Jamaica. Astfel, vedeta pare că a confirmat zvonurile despre noua ei relație amoroasă.

Potrivit presei britanice, povestea de dragoste dintre Madonna și Akeem Morris a fost confirmată și de fosta iubită a bărbatului într-o postare pe internet: „Ridică mâna dacă fostul tău iubit a ajuns să se combine cu Madonna”.

Începuturile carierei

Madonna Louise Ciccone s-a născut pe 16 august 1958, în Bay City, Michigan, și a crescut într-o familie catolică tradițională. Încă de tânără, și-a arătat interesul pentru dans și muzică, iar la sfârșitul anilor ’70, s-a mutat la New York pentru a-și urma visul de a deveni artistă. După o perioadă în care a activat în diverse trupe și proiecte muzicale, Madonna a lansat primul său album omonim, „Madonna”, în 1983. Piese precum „Holiday” și „Borderline” au devenit rapid hituri, pregătind scena pentru succesul său fenomenal.

Ascensiunea la celebritate

Al doilea album, „Like a Virgin” (1984), a consolidat statutul Madonnei ca superstar global. Piesa cu același nume a devenit un imn al rebeliunii și a provocat controverse din cauza mesajului său provocator. Videoclipurile și prestațiile sale live au adus o nouă dimensiune pop-ului, combinând muzica cu o estetică vizuală inovatoare și adesea șocantă.

În anii care au urmat, Madonna a continuat să domine topurile și să evolueze artistic. Albume precum „True Blue” (1986), „Like a Prayer” (1989) și „Ray of Light” (1998) au demonstrat capacitatea de a se reinventa continuu.

De-a lungul carierei sale, Madonna a colaborat cu unii dintre cei mai mari producători și artiști ai timpului, de la Nile Rodgers la William Orbit, și a experimentat cu o gamă largă de genuri muzicale, de la pop și dance la electronica și chiar folk.

Madonna nu a este doar o artistă, ci și un fenomen cultural. În anii ’80 și ’90, ea a fost un pionier în abordarea temelor tabu precum sexualitatea, religia și identitatea de gen. Videoclipul pentru „Like a Prayer” a fost un exemplu perfect al modului în care Madonna a folosit arta pentru a provoca și a stârni discuții sociale. De asemenea, ea devenit un susținător vocal al drepturilor LGBTQ+ și a utilizat platforma socială pentru a milita pentru diverse cauze sociale și politice.

Cu mai mult de 300 de milioane de albume vândute la nivel global, Madonna este recunoscută drept una dintre cel mai bine vândute artiste din toate timpurile. Influența sa se resimte nu doar în muzică, ci și în cultura populară, unde a deschis calea pentru generații întregi de artiști. Soliste precum Lady Gaga, Beyoncé, și Rihanna au citat-o pe Madonna ca o influență majoră în carierele lor.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro