Cine este și cum arată acum prima soție a lui Nicolae Guță, Mariana Negrea FOTO

de: Dana Cazacu
14 04. 2021

Celebrul cântăreț de manele, Nicolae Guță a avut mai multe soții de-a lungul vieții. Cu prima soție, artistul a avut cinci copii. Iată cine este și cum artă prima soție a lui Nicolae Guță.

Cine este și cum arată prima soție a lui Nicolae Guță

Manelistul Nicolae Guță este unul dintre cântăreții controversați din showbiz. Acesta are în total 12 copii, cu șase femei diferite și a pierdut numărul iubirilor pe care le-a trăit. Ultimul copil al acestuia, fiind băiețel, s-a născut în anul 2019, având numai doi anișori.

Iată care sunt femeile care i-au dăruit lui Nicolae Guță copii:

  • Cristina – cu care are băiețelul de 2 ani, Eden Nicolae a venit pe lume pe 26 iunie 2019. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2016. Ea are vârsta de 28 de ani
  • Sorina Șerban – dragostea cea mai mare, care este din Timișoara și cu care a fost în perioada 1999-2005. Ei au împreună 2 copii
  • Narcisa – cu care are un băiețel
  • Beyonce de România – cu care are o fetiță pe care manelistul nu vrea să o recunoască
  • Mariana – prima soție cu care are împreună 5 copii, care sunt singurii moștenitori legali ai artistului.

Prima soție a lui Nicolae Guță

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată în unele cazuri. Numele primei soții a lui Nicolae Guță este Mariana Negrea. Aceasta locuiește la Petroșani, în casa cea mare a familiei, alături de copiii, nepoții și strănepoții ei, de care are grijă, fiind casnică.

Relația dintre ea și Nicolae Guță a început pe vremea în care el avea doar 16 ani, iar ea avea 28 de ani, fiind cu 12 ani mai mare decât aceasta și a durat 20 de ani. În prezent prima soție a lui Guță are vârsta de 65 de ani, fiind născută în anul 1955. După despărțirea de Mariana, Nicolae a avut relații doar cu femei mai tinere decât el.

Copiii Marianei Negrea cu Nicolae Guță

Mariana este adorată de membrii familiei, Nicoleta Guță postând adesea fotografii cu aceasta. Cealaltă fiică a lui Nicolae Guță și a Marianei și-a tatuat pe spate numele părinților ei, potrivit cancan.ro. Chiar și ceilalți copii ai manelistului o vizitează la Petroșani și ea îi primește cu căldură. Nicolae Guță și Mariana au împreună cinci copii:

  • Marian
  • Nicoleta
  • Daniela
  • Cosmin
  • Nicu.

Relațiile dintre Nicolae Guță și Mariana au rămas cordiale, iar Guță o vizitează de fiecare dată când ajunge la Petroșani. Pentru artist, prima soție a rămas cea mai importantă.

Bunătatea Marianei – prima soție a lui Guță

După cum declara fiica acestora, Nicoleta, potrivit spynews, la ea ajung banii și tot de la ea pleacă. Tot aceasta mai declara fiind invitată la Acces direct, că Mariana este o femeie foarte bună care îi ajută și pe ceilalți copii ai lui Nicolae Guță.

”De la mama pleacă tot. Mama a rămas sultana. La ea vin şi pleacă banii. Dacă la vârsta asta face copii înseamnă că poate să mai ducă. Mamele nu vin aici, dar copiii vin. Cei mici vin împreună cu tata. Mariana Sultana e o femeie foarte bună şi dacă ceilalți frați ai mei vin la noi, îi servește cu tot ce este. Tot timpul îi ajută”, a spus Nicoleta Guţă potrivit aceleiași surse.