28 mart. 2024 | 19:48

Cine este și cu ce se ocupă Vlădaia Maria Magdalena, concurentă la „Insula de 1 Milion”. Povestea ei e fabuloasă

Monden
Cine este și cu ce se ocupă Vlădaia Maria Magdalena, concurentă la
Cine este și cu ce se ocupă Vlădaia

Vlădaia Maria Magdalena este una dintre concurentele care au atras atenția spectatorilor. Concurenta de la „Insula de 1 Milion” a câștigat într-un timp foarte scurt încrederea colegilor din camp.

Cine este Vlădaia Maria Magdalena de la „Insula de 1 Milion”

Vlădaia este unul dintre concurenții care au acceptat provocarea „Insula de 1 Milion”. Emisiunea de pe Kanal D a devenit repede populară în rândul telespectatorilor, iar concurenta este una îndrăgită de publicul de acasă.

În vârstă de 26 de ani, Vlădaia Maria Magdalena este de profesie actriță și profesor de actorie pentru copii. Înainte de a intra în emisiune, spunea că este o persoană calmă și implicată în viața celor din jur.

Copilăria ei a fost una fericită, chiar dacă părinții ei s-au despărțit, dar acest lucru a făcut-o mai puternică și încrezătoare, atât în ea, cât și în alți oameni.

„Ai mei s-au despărțit când aveam 12 ani. Atunci am înțeles că pentru doi oameni care nu pot să conviețuiască soluția este să trăiască separat. Nu m-a afectat într-un mod, nu mi s-a părut mare lucru. Am înțeles, fiecare își reface viața.

Am fost un copil care a primit foarte multă libertate. Mama mi-a spus de mică <Asta este libertatea ta, ți-o dau în mâini și tu ești responsabilă pentru tot ceea ce faci>, ceea ce m-a ajutat să fiu asumată. Dacă greșesc, recunosc. Am avut o comunicare bună cu părinții, mai ales cu mama”, a spus Vlădaia.

Cine este Vlădaia Mihaela

Cine este Vlădaia Mihaela

Vlădaia Maria a deschis o școala de teatru pentru copii

Una dintre cele mai mari realizări cu care actrița se mândrește este deschiderea unei școli de teatru pentru copii în Pitești. A fost susținută de către Adina Sima, una dintre cele mai bune prietene ale ei.

De asemenea, l-a avut profesor la facultatea de actorie pe Adrian Titieni și a făcut parte din trupa de teatru studențesc „Podul”. Aici a cunoscut-o pe actrița Ana Ioana Macaria și a fost pregătită de celebra actriță Mirela Nicolau.

„Sunt fascinată de teatru și film de mică. La 17 ani un prieten făcea filme de amatori, scurt metraje. A făcut un casting pentru o trupă de teatru și am participat. Prima mea dragostea a fost teatrul.

De atunci am început să merg la castinguri, să dau probe, să filmez pentru diverse reclame. Sunt una dintre persoanele norocoase care au cunoscut oameni de la care am învățat foarte multe lucruri.

Au avut răbdare cu mine și mi-au dat o bună creștere. Am un scurt metraj și figurație specială în seriale sau filme din Statele Unite, cel mai recent fiind <We were the lucky ones >”, a mai povestit concurent.

Este pasionată de sport, practică judo, iar modul ei de relaxare este citirea unei cărți, dar și călătoriile sau timpul petrecut cu prietenii. Visul pe care speră să îl îndeplinească este acela de a deschide o școală de arte pentru cei mici și de a-și extinde școala de actorie deja existentă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Cum faci să nu mai risipești pâinea. Cel mai bun truc, dezvăluit de un brutar
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Capital.ro
Mesaje de Florii 2024. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei care poartă nume de flori
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro