Cine este românul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea opt copii

Cine este românul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea opt copii. Sursa foto: antena3.ro

Un român de 34 de ani care muncea în construcţii în Anglia a murit într-un spital din Londra răpus de coronavirus. Culmea, medicii care l-au îngrijit au crezut că a învins în lupta cu virusul ucigaş şi se pregăteau să-l externeze.

Cine este românul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea opt copii

Un român de 34 de ani care locuia în Anglia a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Nicu Urzică avea 8 copii şi lucra ca constructor. Medici care l-a îngrijit au crezut că acesta s-a vindecat de teribila boală şi se pregăteau să-l externeze, însă tânărul a murit.

Nicu Urzică a murit pe 11 aprilie, în urma unui infarct, după ce fusese transferat de la terapie intensivă, unde a stat o săptămână, părând că a câştigat lupta cu coronavirusul.

Bărbatul a dus boala pe picioare

Bărbatul a dus boala pe picioare, a mers chiar şi la muncă. La un moment dat, când a crezut că a răcit şi-a luat liber de la muncă. După o săptămână a revenit, dar starea i s-a agravat. Fratele său, Ianis, a povestit cum s-a întâmplat totul.

Nicu Urzică a murit de coronavirus
Nicu Urzică a murit de coronavirus. Sursa foto: mirror.co.uk

Totul a început cu o răceală. A stat acasă o săptămână, nu s-a mai dus la muncă. A crezut că îşi revine şi a vrut să se întoarcă. Doctorul i-a spus că e bine şi se poate duce. A muncit două zile şi i s-a făcut din nou rău. A sunat la medic şi a anunţat, dar i s-a spus să stea în casă. A stat aşa încă vreo două zile, când a simţit că nu mai poate să respire.

A venit ambulanţa după vreo trei ore. I-au pus oxigen şi şi-a revenit. L-au internat pe Terapie Intensivă, starea sa era gravă. După o săptămână petrecută la ATI, şi-a revenit. A fost mutat în salon şi se discuta chiar de externare, când brusc, situaţia s-a schimbat. Starea sa s-a agravat. Se pare că a făcut nişte cheaguri de sânge care i-au blocat tot”, a declarat Ianis.

Niu Urzică făcea parte din comunitatea Penticostală

Nicu Urzică era şi cântăreţ în corul comunităţii de credincioşi din Edgware, nord-vestul Londrei şi era membru al bisericii penticostale Emanuel. Comunitatea din Londra a strâns mai multe zeci de mii de dolari printr-un apel de ajutor făcut pe pagina GoFundMe pentru repatrierea corpului. Nicu Urzică era singurul sprijin al familiei sale. Acesta muncea în Anglia pentru a-şi întreţine soţia şi pe cei opt copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI