14 sept. 2024 | 18:54

Cine este Robert Lukian, tânărul care a făcut show la Vocea României. A întors toate scaunele în câteva secunde. Are o poveste impresionantă de viață

Emisiuni TV
Cine este Robert Lukian, tânărul care a făcut show la Vocea României. A întors toate scaunele în câteva secunde. Are o poveste impresionantă de viață
Cine este Robert Lukian, tânărul care a făcut show la Vocea României. A întors toate scaunele în câteva secunde. Are o poveste impresionantă de viață

Prima ediție din noul sezon al emisiunii Vocea României a venit cu surprize atât pentru jurați, cât și pentru telespectatori. Unul dintre cele mai urmărite momente ale serii a fost cel al lui Robert Lukian, un tânăr care a întors toate scaunele în primele secunde de interpretare.

Robert Lukian a făcut show la Vocea României

Robert i-a cucerit pe toți cei cinci jurați de la Vocea României, dar și publicul, cu interpretarea sa. Tânărul are părinți români, dar s-a născut în Suedia. A început să cânte cu vocea când avea 3 ani, iar la vârsta de 7 ani tatăl lui l-a îndrumat și către pian.

În adolescență, Robert și-a descoperit și pasiunea pentru gastronomie și a urmat un liceu de bucătari. A lucrat ca ospătar și cântăreț timp de 5 ani, după care a emigrat în Danemarca și a practicat în continuare ambele meserii.

Tatăl său a fost cel care l-a îndrumat spre muzică și l-a inspirat, el la rândul său fiind cântăreț în tinerețe. Tot el l-a sfătuit să vină la Vocea României, unde a interpretat melodia ”Emotions” de la Mariah Carey și a întors toate scaunele.

A slăbit peste 40 de kilograme

Robert Lukian are și o poveste de viață care arată cât de ambițios și motivat este. A slăbit 42 de kilograme, cu ajutorul unui balon gastric și al sportului. A luat decizia de a face această schimbare în viața lui după ce ajunsese la 130 de kilograme și nu se mai putea mișca în voie pe scenă.

Toți antrenorii s-au luptat să îl convingă să vină în echipele lor, iar după ce le-a ascultat pledoariile, Robert l-a ales pe Smiley să îi fie mentor. Horia Brenciu l-a invitat să cânte cu trupa lui.

”Doamne, ești exact pe sufletul meu! Dacă nu vii la mine, eu leșin… plec din emisiune! Eu nu cred că am auzit pe cineva să cânte în halul în care ai cântat tu, de 12 sezoane de când sunt aici. Fantastic! Bine ai venit în România! (…) Deci dacă nu vii la mine în echipă, mă tăvălesc pe jos. (…) Mi-aș dori ca o voce ca a ta să câștige Vocea României”, i-a spus Smiley.

”Ai rupt, frate! Ceea ce ai extraordinar, e pus deoparte, dar nu ar fi interesant ca vocea ta să se audă și altfel? Pentru că la felul în care sună vocea ta, merită șansa de a se auzi pe ceva ce nici tu nu te gândești că ai putea să cânți”, a completat Tudor Chirilă.

Parteneri
De ce s-a lăsat de școală Nicolai Tand. Momentul care i-a schimbat destinul
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandra Stan s-a despărțit de milionarul belgian. Culisele separării
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro