15 oct. 2022 | 12:35

Cine este prințul Edward, fratele regelui Charles. Motivul pentru care a venit în România

News
Cine este prințul Edward, fratele regelui Charles. Motivul pentru care a venit în România
Printul Edward, fratele regelui Charles, se afla in Romania

Cine este prințul Edward, fratele regelui Charles. Motivul pentru care a venit în România. Acesta se află în Cluj -Napoca și va petrece câteva zile în țara noastră. Mai multe detalii, în articolul de mai jos.

Prințul Edward se află în România. Ce face la Cluj fratele regelui Charles al III-lea

Prințul Edward, fratele regelui Charles al III-lea, este în România în aceste zile, în Cluj-Napoca. Reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii va sta în țara noastră maul multe zile.

Astfel, prințul Edward se află în țara noastră cu ocazia forumului fundației „Duke of Edinburgh”, eveniment care are loc între 11 și 14 octombrie. De asemenea, forumul se ține o dată la 3 ani și reunește susținători și lideri mondiali în domeniul educației și tineretului din mai mult de 130 de țări.

Ce a vizitat prințul Edward în România

Cât s-a aflat în România, prințul Edward a vizitat baza de pregătire a juniorilor de la Viitorul Cluj și a fost foarte încântat de cele ce a văzut acolo. Astfel, a fost de acord să intre în teren unde a schimbat câteva pase cu micuții fotbaliști. De asemenea, prințul Andrew a bătut chiar și un penalty.

„Suntem foarte bucuroși, este singura vizită pe care prințul Edward o face pe teren. Deși această delegație face mai multe vizite în Cluj, prințul Edward vine doar la Academia Viitorul. Am aflat de acest program prin intermediul responsabilului de program în România.

Acest program îi învață pe copii să lucreze, să facă ceva cu viața lor în momentul în care termină cu fotbalul. Trebuie să aibă o alternativă viabilă pentru viață”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, reprezentant al Academiei Viitorul Cluj.

Prințul Edward a stat de vorbă cu micuții fotbaliști

Prințul Edward a mai stat un timp pentru a putea da mâna cu cei aflați la antrenamente și în baza sportivă, ocazie cu care a schimbat și câteva vorbe cu micuții fotbaliști.

„Copiii au posibilitatea ca, pe lângă fotbal, să facă și alte activități, voluntariat, să învețe limba engleză, să fie mai disciplinați și mai ordonați, detalii ce-i vor ajuta în viață, indiferent că vor fi performeri sau nu în fotbal”, a declarat Andra Zăvăleanu, director al Academiei Viitorul Cluj.

Edward, foarte apropiat de regină după moartea soțului său

Edward, Conte de Wessex, este cel de-al patrulea copil al reginei Elisabeta a II-a şi al prinţului Philip, duce de Edinburgh.

Edward a devenit apropiat de regină, în special după moartea prinţului Philip. Edward și Sophie o vizitau în fiecvare săptămână pe suverană. Astfel, Sophie, soția prințului Edward, a fost considerată de către Elisabeta a II-a fiica sa de suflet.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro