Cine este omul de încredere al lui Smiley. E total diferit, însă lucrează perfect împreună

Autor: Chivu Ana - 20:30, 06 dec. 2019
Cine este omul de încredere al lui Smiley. Deși sunt foarte diferiți, se completează perfect la locul de muncă

În spatele unui om de succes stă talentul, ambiția sa, dar și echipa. Smiley a dat dovadă de faptul că se pricepe la oameni, așa că a știut să aleagă bine persoanele care să-i stea alături în drumul spre succes.

Omul de încredere al lui Smiley

Smiley nu este singura persoană din familia sa care a avut curaj să viseze departe. Fratele lui a fost desemnat managerul anului 2019, lucru care l-a făcut foarte fericit pe iubitul cântăreț. Cu toate că figura solistului este cea cunoscută, mulți l-au sesizat și pe Filip, datorită asemănării izbitoare dintre ei. Familia l-a ajutat extrem de mult pe Smiley să devină ceea ce este acum. Aprecierile părinților și sprijinul oferit de către fratele care i-a devenit în cele din urmă CEO-ul HaHaHa Production au fost punctele cheie. Filip, la doar 29 de ani, a fost recompensat de către revista Capital cu premiul „Managerul anului 2019”. Artistul este extrem de mândru de reușitele fratelui și crede că tocmai diferențele dintre cei doi i-au făcut să fie echipa perfectă.

„Am fost uimit şi măgulit când am auzit că am câştigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalităţi atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă”
Filip Maria

Omul de încredere al lui Smiley este total diferit de el, dar fac o echipă bună la studio
Omul de încredere al lui Smiley este total diferit de el, dar fac o echipă bună la studio

„Studiază foarte mult, proiectează, face strategii”

„Eu cred foarte mult în Filip şi în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de raţiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiţi, el vorbeşte de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate şi cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect şi îi mulţumesc pentru asta. Mă bucur că şi piaţa industriilor creative i-a sesizat şi premiat aportul”
Smiley

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI