Cine este mama lui Gabi Bădălău. Se ştiu puţine despre Rodica, cu ce se ocupă

de: Sabina Anastasia
30 11. 2022

Cine este mama lui Gabi Bădălău. În ultima perioadă de timp, omul de afaceri a fost subiect de primă pagină în ziarele din România. S-a întâmplat, în mod special, pe fondul scandalului cu fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu. Aceasta din urmă a acuzat-o pe fosta ei soacră de lucruri la care puțini s-ar fi gândit.

Cine este mama lui Gabi Bădălău

Despre Gabi Bădălău ai auzit, cu siguranță. Celebrul om de afaceri s-a bucurat de o atenție deosebită din partea presei românești. În mod special, în ultimele săptămâni, în circumstanțele divorțului de cântăreața Claudia Pătrășcanu, cu care are și doi copii. Puțini știu, însă, cine este mama lui.

Tatăl lui Gabi Bădălău este un om cunoscut în spațiul public. Niculae Bădălău, pe numele său, este politician. Bărbatul a fost senator în perioada anilor 2012-2020. În trecut, a fost ales și la conducerea portofoliului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Acum, social-democratul este președintele organizației județene Giurgiu a formațiunii politice amintite.

În ciuda expunerii pe care au avut-o partenerul și copilul său, mama lui Gabi Bădălău a preferat să rămână cât se poate de departe de lumina reflectoarelor. Rodica Bădălău a ajuns, însă, de câteva ori, în atenția jurnaliștilor. S-a întâmplat recent, după scandalul despărțirii dintre fiul său și Claudia Pătrășcanu.

În urmă cu puțin timp, s-au aflat câteva detalii noi despre mama cunoscutului om de afaceri. Aceasta este cadru didactic la o instituție școlară din județul Giurgiu, potrivit ego.ro. Rodica Bădălău este învățătoare la Școala Generală Malu Spart din Bolintin Vale. În regiune, oamenii susțin că micuții o adoră pe mama lui Gabi Bădălău.

Acuzații grave la adresa Rodicăi Bădălău

În mod probabil surprinzător, la adresa Rodicăi Bădălău au fost aduse acuzații destul de serioase. Acestea capătă o notă mai negativă, în circumstanțele în care mama lui Gabi Bădălău este și învățătoare. Claudia Pătrășcanu a acuzat-o, în urmă cu mai multă vreme, pe fosta sa soacră că își traumatiza nepoții.

„O bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic.

Am doi copii sensibili și buni. Îi cresc cu credință și iubire, încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despărți sufletește. Îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea”, spunea Claudia Pătrășcanu, într-o intervenție pe Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu, „săpată” de mama lui Gabi Bădălău. Ce a pus femeia la cale, cât ea era în vacanță EXCLUSIV

Mama copiilor lui Gabi Bădălău și-a acuzat soacra și că o jignește în mod repetat. Nimeni nu știe care este, până la urmă, adevărul. Cert este că soția lui Niculae Bădălău rămâne, în continuare, o persoană foarte discretă, fără multe apariții publice.