Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei
Sorin Oprescu are o iubită mult mai tânără decât el

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu are o iubită mult mai tânără decât el, motiv pentru care mulți îl invidiază. Adriana a fost surprinsă zilele trecute în București, în timp ce cobora dintr-o mașină de lux și se îndrepta spre o cofetărie de fițe.

Sorin Oprescu are o iubită mult mai tânără decât el

Adriana a fost surprinsă zilele trecute în timp ce cobora din autoturismul de lux și se îndrepta spre o cofetărie. Femeia a stat aproximativ 15 minute, a comandat mai multe feluri de prăjituri, apoi s-a urcat în bolid și a plecat spre casă, unde cel mai probabil a savurat dulciurile împreună cu iubitul ei.

Adriana și iubitul ei, Sorin Oprescu, au botazat fiica unui fotbalist în anul 2017. Este vorba despre Andrei Lungu, fost jucător la Sportul Studenţesc, Universitatea Cluj, Hapoel Petah Tikva şi Energie Cottbus. Andrei Lungu este căsătorit cu Florentina Gherghiceanu, consilier general al Primăriei Capitalei.

Adriana, iubita lui Sorin Oprescu
Adriana, iubita lui Sorin Oprescu

Sorin Oprescu s-a născut pe 7 noiembrie 1951. Tatăl său, Mircea Oprescu, a fost înainte de Revoluția din 1989 general de Securitate, membru al conducerii Serviciului D (Dezinformare) din cadrul Departamentului Securității Statului. Oprescu ar fi fost prieten cu Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

De profesie medic chirurg, Sorin Oprescu a fost în timpul facultății membru al Asociației Studenților Comuniști din România. El a deținut funcția de primar general al Capitalei din iunie 2008 până în septembrie 2015, când a fost anchetat de Direcția Națională Anticorupție și trimis în judecată pentru luare de mită. Magistrații Tribunalului București l-au găsit vinovat și l-au condamnat, în luna mai 2019, la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă șia  fost atacată cu apel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI