Cine este iubita fiului Mihaelei Rădulescu. Iată cum a acceptat-o vedeta PRO TV pe ”nora” majoră

de: Andrei Simion
30 08. 2019

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că fiul ei are o iubită cu 3 ani mai mare decât el, iar relația dintre ei este una stabilă. Vedeta de la Pro TV a spus că Ayan a ajuns la vârsta la care aduce fetele acasă și i le prezintă mamei lui.

Cine este iubita fiului Mihaelei Rădulescu

Ayan are 15 ani și se află într-o relație cu o fată cu 3 ani mai mare decât el. Mihaela Rădulescu spune că fiul ei i-a prezentat-o pe „nora” majoră și și-a dat seama că nu este complicat să se înțeleagă cu aceasta, având în vedere că cei doi înfrăgostiți sunt doar niște „copii.”

Ayan

„Doamne ajută, e bine. O aduce acasă, ne știm, e mult mai simplu decât am crezut. Îți faci tot felul de filme în cap, tot felul de gânduri. Zici mamă, o să fiu soacră. Trebuie să am grijă, să văd cum o să mă port. Dar, de fapt, e ca și când ai avea doi copii, fiindcă sunt copii până la urmă.

Cel puțin în etapa asta. Teoretic pare simplu și distractiv, în același timp. E și asta o bucurie să-ți vezi copilul îndrăgostit, să-l vezi cum se poartă cu o fată, să vezi că ai făcut bine niște lucruri. Eu am vrut foarte tare ca el să știe și niște lucruri mai de modă veche, pentru că mie așa mi se pare că trebuie să se poarte un băiat, indiferent de epoca în care trăiește. Și m-am bucurat mult să văd că s-a prins asta”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.

Vedeta a mai spus că se bucură pentru fiul ei, care se poartă foarte frumos cu iubita lui majoră. Tânărul este pasionat de școală, pare hotărât să urmeze o carieră în cibernetică și vrea să dea la una dintre cele 8 universități de top din nord-estul SUA.