10 iul. 2023 | 12:11

Cine este frumoasa din Rusia care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo. Ce spune despre relațiile cu Lewis Hamilton și Neymar – GALERIE FOTO

News
Cine este frumoasa din Rusia care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo. Ce spune despre relațiile cu Lewis Hamilton și Neymar - GALERIE FOTO

Viktoria Odintcova este un model foarte cunoscut în Rusia, care a ajuns în atenția presei mondene, după ce a povestit că a fost curtată de Cristiano Ronaldo. Frumoasa șatenă a avut câteva întâlniri cu Lewis Hamilton, dar acum pilotul britanic a fost inclus la celebra categorie „prieteni”. Păstrează legătura și cu brazilianul Neymar.

Viktoria Odintcova a șters mesaje lui Cristiano Ronaldo

Viktoria Odintcova este o prezență care atrage imediat atenția. Picioare lungi, forme apetisante, păr lung, ochi seducători, chip angelic. Nu doar fanii și jurnaliștii au remarcat aceste calități, ci și Cristiano Ronaldo, care a zis să-și încerce norocul. Frumoasa rusoaică a acorat un interviu în care a dezvăluit că în urma cu ceva timp a fost contactată de celebrul star portughez. Vorbele lui dulci nu au avut efectul scontat. Viktoria a precizat că această tentativă a avut loc înainte de relația lui Ronaldo cu Georgina Rodriguez.

„S-a întâmplat asta…Ronaldo chiar mi-a scris. A fost acum mult timp. A scris: «Bună, ce faci?». Am șters mesajul și nu am răspuns. Desigur că nu i-am dat șanse, haide! Știu alte fete cărora le-a scris, așa că am înțeles instant: «Tipule, pa, șters».

Primesc des mesaje de la sportivi profesioniști, în special de la fotbaliști din Europa. Nici nu îmi amintesc numele, doar văd câte un mesaj de la câte un jucător, nici măcar nu le deschid”, a declarat pentru Peopletalk TV, conform The Sun.

Modelul din Rusia a fost la Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaijan și l-a susținut pe Lewis Hamilton. Îl cunoaște bine pe pilotul britanic și a povestit că au ieșit de câteva ori împreună.

„Am avut diferite tipuri de relație. La un moment dat a fost romantic, mă curta, însă relația s-a transformat în prietenie. Locuiesc în Rusia, iar el în altă parte. Am devenit prieteni care își trimit mesaje unul altuia și își transmit felicitări de sărbători. Acum suntem prieteni, ne scriem și ne sunăm uneori. E în «friend zone».

Merg la cursele sale ocazional. Suntem prieteni de trei ani. Când l-am întâlnit abia vorbeam engleză, doar puteam să o înțeleg”, a declarat Viktoria.

Rusoiaca a povestit că prin intermediul lui Hamilton l-a cunoscut și pe Neymar și ține legătura pe Instagram cu atacantul brazilian de la PSG.

Sursa FOTO: Facebook

Citești și Cea mai frumoasă jucătoare de volei din lume o concurează pe Pamela Anderson. Kayla Simmons a îmbrăcat un costum de baie „decupat” din serialul Baywatch – FOTO & VIDEO

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Capital.ro
Până la ce oră se ține postul negru în Vinerea Mare. Ora care reprezintă un moment cheie din viaţa Mântuitorului Iisus Hristos
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro