Cine este fotbalistul care l-a făcut să plângă pe Cristiano Ronaldo. „Îl loveam din toate părțile”

de: Sorin Barbu
19 04. 2023

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, iar multe dintre performanțele lui se datorează ambiției și caracterului foarte puternic. S-a „călit” la Manchester United. Rio Ferdinand a acordat un interviu în care a dezvăluit că fotbalistul portughez a avut parte de o primire foarte dură la formația din Premier League. Iar multe dintre antrenamente se transformau într-un calvar încă de la încălzire.

Cristiano Ronaldo, pus la grea încercare la Manchester United

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai titrați jucători din istoria fotbalului. A câștigat de cinci ori Balonul de Aur și a cucerit mulțime de trofee foarte importante. Averea lui este estimată la peste un miliard de euro și va crește vertiginos în următorii doi ani și jumătate pentru că înțelegerea cu Al Nassr, club din Arabia Saudită, îi va aduce în conturi alte 500 de milioane de dolari.

Atacantul are 38 de ani, dar se antrenează în continuare cu mare ambiție și este un luptător, atât la meciuri cât și la antrenamente. „Ucenicia” și-a făcut-o la Manchester United. Avea doar 18 ani când a ajuns la formația din Premier League și Rio Ferdinand a recunoscut că i-a făcut multe zile foarte grele. Nu rare au fost momentele în care portughezul a început să plângă.

„Obișnuiam să îl deranjăm foarte tare, atât eu cât și Quinton Fortune. Cristiano era mult mai tânăr decât noi. Eram aproape de bullying, dar noi încercam doar să îl întărim, să îl facem mai rezistent.

Ne jucam întotdeauna la încălzire. Îl loveam din toate părțile. Dacă antrenamentele erau televizate, doboram orice record. El începea să plângă, era foarte competitiv”, a spus Rio Ferdinand, conform Mundo Deportivo.

Chiar dacă a avut probleme cu Rio Ferdinand, Cristiano Ronaldo și-a trecut fostul coleg de la Manchester United în cel mai bun „prim 11” în care a jucat. Tot aici apare și Wayne Rooney, un jucător cu care a avut multe contre în al doilea său „mandat” la trupa din Anglia.

Cel mai bun ”prim 11” ales de Cristiano Ronaldo:
Casillas – Chiellini, Ferdinand, Ramos, Marcelo – Modric, Kroos, Scholes – Bale, Rooney, Benzema, arată cel mai bun ”prim 11” ales de Cristiano Ronaldo, conform talksport.com.