Cine este fosta soţie a lui Andrei Hrebenciuc, iubitul Danei Budeanu. Are o meserie neaşteptată

Cine este fosta soţie a lui Andrei Hrebenciuc, iubitul Danei Budeanu. Are o meserie neaşteptată
Andrei Hrebenciuc și Dana Budeanu

Fiului unui fost lider PSD a ajuns din nou în prima linie a atenției publicului, odată cu apariția informațiilor ce vorbesc despre nunta cu Dana Budeanu. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme, însă au ales să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Nu va fi prima căsătorie pentru niciunul. Cine este fosta soție a lui Andrei Hrebenciuc. Femeia de care a divorțat în urmă cu doi ani are o meserie neașteptată.

Dana Budeanu se pregătește de nuntă?

La aproape opt ani după divorțul de Radu Budeanu, se pare că vedeta se pregătește din nou să spună marele „DA”. Departe de ochii presei, creatoarea de modă trăiește de ceva vreme o poveste de dragoste cu fiului unui fost lider PSD.

Nici iubitul Danei Budeanu nu va fi la prima căsătorie. Andrei Hrebenciuc a făcut furori în rândul femeilor celebre din lumea mondenă din Capitală. El a intrat în vizorul presei de scandal în 2007, în timpul relației cu nimeni alta decât Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, care era, la acea vreme, marele rival politic al tatălui său, Viorel Hrebenciuc.

A urmat apoi o relație nouă, cu cea care avea să îi devină soție. Este vorba despre Irina Noapteș, fiica fostului director general al CFR Călători, Alexandru Noapteș. Acesta a stat în fruntea instituției din martie 2005 până în martie 2009.

Citește și: Dana Budeanu, nuntă secretă pe Coasta de Azur. Primele detalii despre evenimentul anului în showbiz EXCLUSIV

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Hrebenciuc

Hrebenciuc și Irina Noapteș au devenit un cuplu în anul 2008, când tânăra abia începea studiile universitare, în Franța. Șase ani mai târziu, ajungeau în fața ofițerului stării civile, nunta fiind organizată la Palatul Snagov, iar pe lista invitaților apărând în jur de 400 de persoane. Peste alți șase ani, cei doi divorțau, la notar, în mare discreție.

În timp ce iubitul Danei Budeanu a ales să se îndepărteze de lumina reflectoarelor, Irina Noapteș a devenit din ce în ce mai cunoscută. Absolventă a UNATC și cu un master în actorie luat în 2018 la aceeași instituție de învățământ, Irina Noapteș este acum o actriță de succes.

Ea face parte din echipa de artiști de la Teatrul Elisabeta, însă în CV-ul său are și câteva apariții în filme importante precum „Valea orbilor” (2018), „Ana, mon amour” (2017), „Două lozuri” (2016) și „Vera” (2015).

Urmăriți Playtech.ro și pe