Cine este femeia care stă lângă Kate Middleton de 12 ani. Apare în mai toate fotografiile, s-a aflat rolul ei

de: Ana Chivu
13 10. 2022

Kate Middleton are în preajma sa o femeie. Cea din urmă este alături de soția Prințului William de nu mai puțin de 12 ani. Aceasta apare în toate fotografiile făcute cu Kate la diverse evenimente publice. Cei mai mulți britanici au văzut că niciodată nu o scapă din vedere pe soția fiului Regelui Charles al III-lea. Cine este și pentru ce a primit o distincție regală în această după-amiază?

Femeia care stă alături de Kate Middleton de 12 ani: cine este și de ce apare în toate fotografiile?

Cei din Familia Regală a Marii Britanii se bucură de multe persoane care să fie atente la fiecare gest. Aceștia nu sunt niciodată singuri și sunt mereu nevoiți să fie atenți la orice detaliu legat de apariția în preajma cetățenilor și nu numai. Kate Middleton are propria gardă de corp care îi stă alături de 12 ani.

Mai exact, Prințesa de Wales are mare încredere în sergentul Emma Probert, care a primit astăzi o distincție regală. Emma a fost repartizată la Unitatea de protecție regală a lui Kate în anul 2010, iar de atunci a fost numită membru al Ordinului Regală Victorian și se află pe o listă de onoare.

Cea din urmă s-a bucurat enorm de reușita de care a avut parte și a radiat în timp ce a primit distincția de la fiul Regelui Charles la Palatul Buckingham. Titlul este acordat persoanelor care au slujit personal persoane de rang, iar Emma a însoțit-o peste tot pe Prințesa de Wales.

Sergentul Probert, membru al Echipei de protecție a Scotland Yard, este antrenat în arte marțiale. De asemenea, garda de corp a Prințesei poartă un pistol Glock de 9 mm și un pistol paralizant Taser în orice moment când este alături de Familia Regală a Marii Britanii.

Ce făcea înainte să lucreze pentru Prințesa de Wales?

Mai mult decât atât, se crede că poartă și o vestă de înjunghiere în timpul serviciului. Probert a venit cu experiență în Casa Regală pentru că în trecut a fost responsabilă de securitatea Prințeselor Beatrice și Eugenie/

Rolul ei a ieșit în evidență atunci când inspectorul David Nasmyth-Miller a primit un MBE în Lista onorurilor chiar de Anul Nou în 2007 pentru gestionarea calmă a ofițerilor și a resurselor în timpul atacului. Cel din urmă a subliniat atunci numele polițistei.

„Sunt încântat și umil să primesc această onoare și aș dori să le mulțumesc celor care au lucrat alături de mine în acea zi, în special sergenților mei, și în special lui Probert”, a spus el în primul discurs.