Cine este femeia care poate prelua clubul FCSB de la Gigi Becali. „E deșteaptă foc, poate să țină echipa de acum”

de: Sorin Barbu
18 04. 2023

Gigi Becali a spus de multe ori că vrea să vândă echipa de fotbal, după ce își recuperează milioanele de euro pe care le-a investit și a promis că FCSB nu va face parte din „zestrea” fetelor sale pentru că „toacă bani”. Dumitru Dragomir este convins că lucrurile s-ar putea schimba curând. Fostul șef al Ligii Profesioniste a declarat, într-un interviu, că fiica mijlocie a omului de afaceri poate să conducă echipa de acum.

Cine este femeia care ar putea să conducă FCSB, după retragerea lui Gigi Becali

Gigi Becali are trei fete și a promis că FCSB nu va face parte din zestrea lor. „Fotbalul toacă bani” a spus omul de afaceri din Pipera, care a dezvăluit că se va retrage după ce își va recupera cele cinci sau șase milioane de euro cu care este „pe minus”. Și totuși și-ar putea schimba strategia. Dumitru Dragomir susține că fetele lui Becali sunt citite și pricepute la afaceri, iar Alexandra, fiica mijlocie, ar putea chiar să conducă FCSB. Încă din acest moment.

„Acum ține echipa! Are o personalitate debordantă. A învățat și carte. E fată foarte deșteaptă, o cunosc foarte bine, o respect. Suflă vreunul (n.r.- dacă s-ar putea impune în fața fotbaliștilor de la FCSB)? Fac pariu pe ce vrei tu”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

„Este frumoasă, deşteaptă şi cu mulţi bani. Am învăţat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzaţie… Tot aşa, cu piscină la etaj. Vine de 3-4 ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe şantier”, a spus Dumitru Dragomir și la finalul anului trecut.

Alexandra Becali are 25 de ani, dar coordonează deja mai multe investiții. Compania Becali Imobiliare – MTM Residence, care și-a început activitatea în anul 2021, a încheiat deja construcția a patru blocuri, unde sunt 196 de apartamente. Și Teodora, fiica cea mare a omului de fotbal, ridică, împreună cu soțul său, mai multe blocuri și vile de lux, pe malul lacului Pipera.

Gigi Becali spunea acum câteva luni că nu mai vrea doar să facă tranzacții cu terenuri și chiar a refuzat câteva oferte pentru că își dorește să construiască tot mai mult.