Cine este femeia care l-a înfruntat pe Vladimir Putin în Sankt Petersburg. Ce s-a întâmplat apoi

Cine este femeia care l-a înfruntat pe Vladimir Putin. Ce s-a întâmplat după ce i-a spus sincer nemulțumirile sale?

O femeie nu a mai suportat modul în care își trăiește viața în țara sa natală și l-a confruntat chiar pe președinte. Aceasta s-a plâns de condițiile grele în care este nevoită să trăiască. Cine este și ce s-a întâmplat după ce l-a abordat pe Vladimir Putin?

Cine este femeia care l-a confruntat pe Vladimir Putin?

Vladimir Putin a fost luat prin surprindere de povestea unei femei. Președintele Rusiei a fost confruntat de un cetățean chiar când se aștepta mai puțin. Aflat în vizită în orașul său natal, unde a depus o coroană la mormântul unuia dintre primii săi mentori politici, Putin a fost abordat și filmat de trecători. Șeful de stat a fost întrebat de o femeie aflată în Sankt Petersburg dacă se poate trăi la oraș cu echivalentul a 750 de lei pe lună. Aceasta s-a apropiat la un moment dat și l-a întrebat: „Spuneţi-mi, se poate trăi cu 10.800 (750 ron) de ruble pe lună?”

Cred că este foarte dificil”, a răspuns Putin pe un ton scăzut. „Luați circa 800.000 de ruble pe lună, probabil”, a continuat femeia. Președintele a afirmat că primește această sumă și a adăugat că există oameni în Rusia care câștigă chiar mai mult și că „cel mai mare salariu nu-l are președintele.” Femeia care a descris situația ei studiază contabilitatea, dar trăiește din ajutoarele de handicap. „Aveţi dreptate, bineînţeles, încă ne confruntăm cu o mulţime de probleme sociale pe care guvernul trebuie să le resolve”, a spus el. „Atunci de ce nu faceți asta?”, l-a întrebat femeia. Vladimir Putin i-a spus că o să se rezolve acest lucru, iar la final a acceptat să facă o fotografie cu ea.

Cine este femeia care l-a înfruntat pe Vladimir Putin?
Cine este femeia care l-a înfruntat pe Vladimir Putin?

Putin cere serviciilor secrete să se implice în „combaterea corupției”

„Ar urma să fie cât mai activ înlăturate elementele infracţionale şi fenomenul criminalitate din cele mai importante – din punct de vedere strategic – sectoare ale economiei, iar experiența pozitivă ar trebui să fie folosită pentru a identifica schemele infracţionale din sfera financiară și cea fiscală, din industria energetică şi cea a apărării”
Vladimir Putin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI