Cine este favorita Reginei Elisabeta. Ce s-a aflat în presa din Marea Britanie

Cine este favorita Reginei Elisabeta. Ce s-a aflat în presa din Marea Britanie
Cine este favorita Reginei Elisabeta. Ce s-a aflat in presa din Marea Britanie

Răsturnare mare de situație la Casa Regală Britanică! S-a aflat în presa din Marea Britanie de cine este foarte apropiată Regina Elisabeta a II-a. Contrar așteptărilor, nu William și Harry sunt nepoții ei preferați. Suverana adoră pe altcineva. Cine este favorita Majestății Sale.

Regina Elisabeta a II-a are o favorită la Casa Regală Britanică

Regina Elisabeta a II-a are o nepoată preferată. În vârstă de 95 de ani, suverana nu-i poate refuza nimic. Pur și simplu o adoră! Deși toată lumea se aștepta ca ducii William și Harry să fie în topul listei de preferați ai Reginei-mamă, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Presa din Regat este total surprinsă.

Mama Prințului Charles o iubește foarte tare pe fiica prințesei Sophie și a prinţului Edward, fiul cel mic al suveranei, potrivit unui expert regal. Lady Louise Windsor este nepoata favorită a Majestății Sale, deoarece îi aminteşte Reginei de ea însăşi în tinereţe. Mai mult, sunt și pe aceeași lungime de undă datorită pasiunii pentru cai.

”Lady Louise este preferata reginei şi întrevăd un rol esenţial al ei în familia regală, pe viitor. Maiestatea Sa se vede des cu Edward, Sophie şi copiii lor la Castelul Windsor, mai ales că ei locuiesc aproape, la Bagshot Park.

Regina este foarte apropiată de prinţesa Sophie şi între ele s-a creat o legătură emoţionantă, mai ales că a avut o naştere cu probleme, în care era să-şi piardă viaţa, iar Louise a rămas cu o problemă la ochi. Însă a crescut şi este o tânără superbă, talentată şi inteligentă, iar regina o adoră”, este de părere Phil Dampier, expert regal.

De ce William și Harry nu sunt nepoții favoriți ai suveranei

Expertul regal afirmă că suverana este mai apropiată de Lady Louise decât de ceilalți nepoți, William, Harry, Eugenie şi Beatrice.

”Regina e mai apropiată de Louise şi de fratele său James fiindcă ei sunt doar rude, fără un rol regal major. Harry şi Meghan au abandonat corabia, Will şi Kate locuiesc în Norfolk şi sunt ocupaţi cu îndatoririle lor. Aşadar, când e vorba de relaxare şi timp liber, suverana se vede cu familia de Wessex şi desigur că atunci discuţiile sunt altele.”, a precizat Dampier.

Cadou special din partea bunicului Philip pentru nepoata preferată

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care a decedat pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, au inclus-o pe nepoata lor în testamentul regal.

”Regina a fost încântată că prinţul Philip i-a lăsat Louisei poneii săi şi trăsura, pentru a continua tradiţia familiei regale, căci ştim, Maiestatea Sa adoră caii şi tot ce are legătură cu aceştia.”, a adăugat Phil Dampier.

Lady Louise Windsor şi regretatul său bunic erau foarte apropiați. În semn de iubire pentru nepoata sa favorită, Ducele de Edinburgh i-a lăsat în grijă cei doi ponei ai săi şi trăsura verde, care a fost văzută de milioane de oameni în timpul înmormântării televizate.

Urmăriți Playtech.ro și pe