Cine este Ebru Șahin, Reyyan din Hercai. Imagini de colecție cu superba actriță

Cine este Ebru Șahin, Reyyan din Hercai. Imagini de colecție cu superba actriță
Cine este Ebru Șahin

Ebru Șahin este o actriță de origine turcă, născută pe data de 18 mai 1994, la Istambul, în Turcia. În vârstă de 27 de ani, frumoasa actriță o interpretează pe Reyyan din noul serial ”Hercai”. Acesta este difuzat de luni pănă miercuri la Kanal D, începând cu ora 20:00. Iată cine este Ebru Șahin.

Cine este Ebru Șahin – superba actriță din Hercai

Născută în Istanbul, Turcia, Ebru Șahin, a studiat teatrul după ce a absolvit Facultatea de Științe Sportive de la Universitatea din Istanbul, a trăit cu mama și bunica toată viața ei, iar la vârsta de 11 ani a început să practice sport și a participat în multe maratoane.

Ebru Sahin este cunoscută ca actriță pentru serialele sau filmele în care a apărut:

  • 2016 – Blood Money (Kan Parasi) (ca Didem) (Film) 

  • 2017 – My Father (Babam) (ca Nilufer) (Film)

  • 2017 – 2018 Războinic (Savasci) (ca Didem)

  • 2017 – 2018 Mireasa din Istanbul (Istanbullu Gelin) (ca Burcu Selimer)

  • 2018 – Fruct interzis (Yasak Elma) (ca Hira)

  • 2019 – Suursuz Ask (ca Menekse) (Film)

  • 2019 – Hercai (ca Reyyan Sadoglu).

Cine este Ebru Șahin – premii

Frumoasa actriță Ebru Șahin a fost nominalizată cu următoarele premii:

  • Pantene Golden Butterfly Awards
  • Golden Butterfly, Rising Star
  • Turkey Brand Awards, cea mai bună actriță a anului.

Cine este Ebru Șahin – relație

Frumoasa Ebru Șahin este într-o relație cu baschetbalistul din echipa națională a Turciei, Cedi Osman. Acesta are 25 de ani, fiind cu doi ani mai mic decât actrița. Cei doi nu se feresc de presă, ba chiar tânăra a făcut declarații cu privire la relația lor.

Eu și Cedi ne potrivim foarte bine, deși facem parte din diferite. Fiecare dintre noi înțelege diferit încrederea, multe dintre locurile pe care le frecvent ă m, atunci când nu suntem împreună, sunt diferite, dar pe care o obținem este aceeași. Eu și Cedi ne înțelegem din priviri, nu avem nevoie de vorbe, o astfel de conexiune avem J! (…)

Descoperim ceva nou în fiecare zi unul la celălalt. (…) Am învățat că deși suntem, deseori, la distanță unul cu celălalt, nu ne sacrificăm libertatea și caracterul, și ne ținem departe de tot felul de (…) Avem încredere deplină în noi, și ne sprijin reciproc în carierele noastre, dar și în viața privată în toate circumstanțele”, sunt câteva dintre mărturisirile făcute de frumoasa actriță, potrivit kanald.ro.

Cine este Ebru Șahin – Hercai

Hercai (Inconstant love) este un serial turceasc, romantic cu Akın Akınözü, Ebru Șahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası și Ahmet Tansu Tașanlar. A avut premiera pe ATV pe 15 martie 2019.

Reyyan este nepoata Familiei Șadoğlu, o familie proeminentă din orașul Midyat. Bunicul și tatăl ei sunt figuri foarte importante din viața ei și din familia Șadoğlu. Cu toate acestea, Reyyan nu s-a simțit niciodată iubită în gospodărie de nimeni în afară de tatăl ei, Hazar (el este tatăl ei vitreg), mama și sora mai mică.

Reyyan a fost maltratată de bunicul ei încă din copilărie datorită faptului că nu este nepoata sa biologică, iar singurul motiv pentru care a adoptat-o ​​în familie este din cauza fiului său Hazar, dar ea nu știe asta. Într-o dimineață, Reyyan pleacă călare pe calul ei pe câmpuri la locul ei preferat pe care îi place să privească răsăritul.

La întoarcere, calul este aproape lovit de o mașină, ea cade și își pierde cunoștința. Șoferul mașinii este un tânăr chipeș pe nume Miran, care devine atras de ea. O ia înapoi acasă în mașina lui și începe povestea …

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI