Cine este, de fapt, iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii. Cum a rămas însărcinată

Cine este, de fapt, iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii. Cum a rămas însărcinată
Cine este, de fapt, iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii. Cum a rămas însărcinată

Nicoleta Dragne, cea mai râvnită ispită de la ”Insula Iubirii”, a cunoscut dragostea la ceva timp după ce a ieșit din show-ul de la Antena 1. Pentru ca totul să se concretizeze, a fost nevoită să fugă din București, iar la două săptămâni după ce ea și partenerul au schimbat câteva vorbe a aflat și că va deveni mămică, lucru care a reprezentat o minune, medicii spunându-i că nu poate face copii.

Cine este iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii

”Insula Iubirii” pare că i-a ordonat destinul Nicoletei Dragne. După trei sezoane în celebrul reality-show de la Antena 1, blondina a căzut însăși pradă ispitei, întâlnindu-l în Thailanda pe Bruno Vlad, cel care a devenit tatăl băiatului ei, Vladimir.

„Toată lumea crede că ne-am apropiat acolo, dar eu atunci râdeam de el. El a venit în sezonul patru, iar Radu l-a adus să-l prezinte băieţilor şi chiar mă uitam şi ziceam că e frumuşel, dar că era cam slăbuţ. Comentam şi eu, ca o ţaţă. Noi n-am interacţionat deloc acolo. El mă ştia pe mine din sezonul anterior. Apoi el mi-a mai scris pe Instagram, iar eu îi răspundeam prieteneşte, nu dădeam mare atenţie.

Cine este, de fapt, iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii. Cum a rămas însărcinată
Bruno Vlad, fostă ispită de la Insula Iubirii

Apoi ne-am dat seama că aveam nişte prieteni comuni şi ne-am întâlnit pe la petreceri, pe la mare, în decurs de trei ani, timp în care nu am avut nicio treabă. Nu ştiu ce gânduri avea el atunci, dar eu nu aveam niciun gând. Eu mă bucur că ne-am cunoscut acum mai bine, pentru că probabil atunci nu era perioada propice pentru niciunul”, a spus Nicoleta într-un interviu pentru revista OK!

„Copilul acesta este o minune”

Cât despre cum a rămas însărcinată, ”minune” este cuvântul care stă la baza poveștii: „N-am planificat nimic. Eu am aproape opt luni de sarcină şi de relaţie opt luni şi două săptămâni, deci a fost surpriza-surprizelor. Eu am câteva operaţii la ovare, era să şi mor din cauza problemelor şi mi s-a spus că nu voi putea rămâne însărcinată natural niciodată. Asta era şi durerea mea că nu o să mă bucur niciodată de un test de sarcină.

I-am spus lui ce probleme am şi chiar discutasem ca până la finalul anului acesta să mergem la un medic din Chişinău care făcea tratamente de fertilizare. Ziceam să mai copilărim un an, dar eu eram deja însărcinată. Nu rămăsesem niciodată însărcinată. Copilul acesta este o minune”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI