Cine este câștigătorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei

Cine este câștigătorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei

Câștigătorul premiului de peste 3,37 de milioane de lei la tragerea principală Loto 6 din 49 și-a ridicat premiul. Ce va face tânărul de 30 de ani cu banii și ce mesaj le-a transmis tuturor jucătorilor.

Cine este tânărul care a câștigat peste 3,37 de milioane de lei la Loto 6/49. Are doar 30 de ani

Adrian Petrea, din Tecuci, este câștigătorul marelui premiu de la extragerea principală Loto 6 din 49. Tânărul a mers la sediul central al Loteriei Române, pentru a-și ridica premiul câștigat la extragerea din  13 septembrie, în valoare de 3.375.310,00 lei (aproximativ 695.000 euro).

„Când veți juca la loto, gândiți-vă că veți avea șansa să câștigați. Eu va urez succes tuturor jucătorilor”, le-a transmis câștigătorul premiului de la categorie I tuturor jucătorilor din România.

Tânărul din Tecuci joacă frecvent la Loto 6/49 și a mărturisit să îi încearcă norocul și răzuind lozuri. A ales numerele ce i-au adus o avere la întâmplare. Unul singur are o semnificație aparte pentru Adrian, corespunzător zilei sale de naștere.  Nu este prima oară când Adrian Petrea este norocos. În trecut, el a mai câștigat premii la categoria a III-a de la Loto 6/49. Potrivit Digi24, vrea să investească o mare parte din banii câștigați într-o afacere și va continua să joace.

Cine este câștigătorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei
Cine este câștigătorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei

Schimbări importante pentru jucători. Loto 6/49, disponibil și online

Potrivit documentului ce a fost parafat la sediul Autorității pentru Digitalizarea României, implementarea jocurilor loto online se va face în patru etape. În prima parte a implementării, doar Noroc și Loto 6/49 vor oferi posibilitatea jucătorilor să își testeze norocul în mediul online.  Participarea la celelalte jocuri tradiționale, precum Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, se poate face cu ajutorul platformei propria de comercializare a jocurilor Loto online de pe site-ul instituției. Tot acolo pot fi găsiți și toți pașii ce urmează să fie făcuți pentru realizarea integrală a proiectului Loteriei Naționale.

Loteria Română, comunicat de ultimă oră

Loteria Română, a emis un comunicat, miercuri 17 septembrie 2020, care face referire la posibilitatea participanților la jocurile loteristice, Loto 6/49 și Noroc, de a-și încerca șansa și în mediul online în prima etapă a implementării.

„15 septembrie 2020 va rămâne o zi importantă în istoria Loteriei Române. Semnarea contractului cu Autoritatea pentru Digitalizarea României consfinţeşte colaborarea pe care o avem încă din luna aprilie. Crearea platformei informatice proprii de comercializare a jocurilor loteristice online reprezintă un proces necesar şi firesc, iar realizarea acesteia este aşteptată de jucători de foarte mulţi ani. Digitalizarea reprezintă un pas important pentru dezvoltarea și modernizarea Loteriei Române. Mă bucur că această realizare se concretizează în mandatul meu și datorez succesul întregii echipe. Toate demersurile pe care le-am făcut au fost susţinute, din prima clipă, de Consiliul de Administrație, de Adunarea Generală a Acționarilor şi, bineînţeles, de domnul Virgil-Daniel Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. Împreună ne-am ţinut promisiunea pe care am facut-o jucătorilor Loteriei Române cărora le mulţumim pentru încredere şi le dedicăm, ca şi întregii societăţi româneşti, cei 114 ani de activitate” A declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română”  S.A.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI