Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 7. Surpriză totală pentru telespectatori

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 7. Surpriză totală pentru telespectatori
Cine este câtigătorul emisiunii Chefi la cuțite din ediția 7?

Chefi la Cuțite sezonul 7 și-a găsit câștigătorul! Mai este foarte puțin până la marea finală, iar cu toate acestea s-a aflat deja numele marelui câștigător. Cine a plecat acasă mai bogat cu experiență și 30.000 de euro?

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 7?

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru concurenții de la Chefi la Cuțite. Trierea a continuat să se facă și în episodul de ieri, iar pe zi ce trece aceștia își așteaptă deznodământul zilelor petrecute la bancul de lucru. Show-ul culinar care se bucură de o mare audiență ajunge la final pe data de 17 decembrie.

Conform click.ro, Chef Scărlătescu a câștigat sezonul acesta alături de Alexandru Comerzan. Potrivit sursei citate, Florin Dumitrescu nu a mai avut niciun concurent la ultima bătălie a preparatelor. Snrin Bontea a rămas să se bazeze pe Bobby și Alex, iar Cătălin Scălătescu l-a adus pe Comerzan în finală, cel care a și câștigat cei 30.000 de euro.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 7: Alexandru Comerzan
Câștigător Chefi la cuțite sezonul 7: Alexandru Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu 

„E la alt, eu nu combinam ceafea cu ceapă nici să mă bați”

Ultimii eliminați înainte de marea bătălie au fost Daniel Budai și Irina Onescu. Farfuria norocoasă a primit 15 puncte și i-a aparținut lui Alexandru Popa. „Senzațional. Ești un bucătar senzațional”. „E la alt, eu nu combinam ceafea cu ceapă nici să mă bați”, a declarat Budai.

Chef Sorin Bontea a făcut o mișcare deosebită pentru Bobi, omul pentru care a decis să-și folosească ultima amuletă conform căreia poate salva de la eliminare un concurent din echipa sa. „Sacrific pe cineva ca să îș pot ține pe Bobi în continuare”, a spus cunoscutul chef. Bontea l-a salvat astfel pe Bobi și a eliminat-o pe Irina Onescu. „Mie nu îmi pare absolut deloc rău, Bobi e șansa ta. E șansa lui pe care trebuie ă o joace până la capăt.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI