Cine este Bogdan, băiatul care traduce pentru cei cu deficiențe de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

Cine este Bogdan, băiatul care traduce pentru cei cu deficiențe de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

În aceste zile, de când România a fost lovită de actuala criză pandemică, am avut și vom avea parte de foarte multe declarații de presă din partea Grupului de Comunicare Strategică. Ceea ce s-a putut observa, de la un moment în colo, este apariția unui tânăr care ajută la transmiterea informațiilor inclusiv celor cu deficiențe de auz.

Cine este Bogdan, băiatul care traduce pentru cei cu deficiențe de auz, comunicatele MAI

Bogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România. El este cel care îi ajută de fiecare dată când este nevoie ca mesajele Grupului de Comunicare Strategică să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz.

Cine este Bogdan, băiatul care traduce pentru cei cu deficiențe de auz, comunicatele MAI. Impresionant!
Cine este Bogdan, băiatul care traduce pentru cei cu deficiențe de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

Bogdan este un om de o modestie remarcabilă și care, la fel ca și ceilalți, s-a pus în slujba cetățenilor, cei cu deficiențe de auz, pentru a transmite mesajele și informațiile, atât de importante și necesare, la cât mai multă lume. După cum au spus și colegii săi, din aceste zile, Bogdan este un român care și-a asumat să îi ajute dintr-un motiv pe care poate încă nu și l-a căutat, dar pe care cei mai mulți l-au intuit, și anume din patriotism.

Impresionant!

Pe pagina de facebook a Ministerului Afacerilor Interne este postată o fotografie a tânărului și un mesaj emoționant, atât al reprezentanților ministerului, cât și a sa personal.

”Bogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România. El este cel care ne ajută de fiecare dată când avem nevoie ca mesajele noastre să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz. Un om de o modestie remarcabilă a venit după prima noastră transmisie live și ne-a spus:
– Vă mulțumesc!
– Pentru ce, Bogdan?
– Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.
– Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.
– În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!
– E miezul nopții ai cu ce să te întorci acasă?
– Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singura rugăminte, îmi puteți da o masca de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și as vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare!

Dar noi am auzit doar „Data viitoare”, din care am înțeles angajamentul și dorința unui om cu suflet mare de a contribui la efortul pe care cu toții îl facem pentru limitarea îmbolnăvirilor.
El este Bogdan. Un român care și-a asumat să ne ajute dintr-un motiv pe care poate încă nu și l-a căutat, dar pe care noi i l-am găsit: din patriotism.
Mulțumim, Bogdan!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI