Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023. Mesajul cu care i-a emoționat pe toți în 2019

de: Sabina Anastasia
08 01. 2023

Ediția din acest an a celui mai așteptat reality-show aduce nume noi în competiție. Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023. A decis să aducă pe lume un copil, de care este foarte mândră, construindu-și în același timp o carieră frumoasă. Mesajul cu care i-a emoționat pe toți internauții în anujl 2019.

Lista concurenților din echipa Războinicilor

Începând de luni, 9 ianuarie, telespectatorii vor putea urmări la PRO TV mult așteptatul reality-show Survivor România 2023. O mulțime de concurenți se vor aventura în jungla dominicană, determinați să lupte mai întâi în echipe și, apoi, individual pentru premiul cel mare. Numele tuturor celor ce vor participa la emisiune au fost făcute publice.

Echipa Războinicilor, din care face parte și Alexandra Porkolab, este formată din următorii concurenți:

  • Alin Chirilă, luptător MMA;
  • Robert Moscalu, barman;
  • Lucianna Vagneti, antrenor personal;
  • Dan Ursa, director zonal vânzări;
  • Maria Lungu, designer vestimentar;
  • Andrei Krișan, antrenor personal;
  • Daria Chiper, baschetbalistă;
  • Răzvan Danciu, student;
  • Andreea Moromete, creator de conținut;
  • Andrei Neagu, actor;
  • Codruța Began, profesor educație fizică și sport.

O parte dintre participanții la emisiune filmată în Republica Dominicană sunt deja cunoscuți publicului larg. Nu și Alexandra Porkolab, însă, care a decis să își ia inima în dinți și să le demonstreze tuturor că-și poate depăși limitele, indiferent de ce situații îi aruncă viața-n cale.

Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023

Alexandra Porkolab este o tânără din Brașov, care activează ca manager Marketing și Vânzări. Are părul creț, acum blond, ochi albaștri și o fetiță în vârstă de cinci ani, care a împrumutat o parte dintre trăsăturile fine. Româna a mărturisit public, la un an după ce a născut, ce înseamnă copilul din viața sa și cum i-a schimbat traseul în bine

„Să fac un copil a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită, dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil lângă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj să pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți si nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău nu o poți explica în vreun fel, cum, de altfel, nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu inseamnă că te transformi din zână in slugă”, este mesajul care i-a emoționat pe internauți în 2019.

Alexandra Porkolab pare să aibă toate calitățile pentru a face față provocărilor din Republica Dominicană. Are un caracter puternic și, totodată, o condiție fizică remarcabilă. Tânăra este, de altfel, pasionată de handbal și de drumețiile montane.