Cine era femeia din Buzău găsită moartă lângă fetița ei. Laura avea doar 26 de ani. Ce s-a întâmplat

O tânără din Buzău a fost găsită fără suflare alături de fetița sa. Ce s-a întâmplat?

O femeie din localitatea Smeeni din Buzău a fost găsită fără suflare în propria casă, lângă fetița ei. Medicii sosiți la fața locului au reușit să o resusciteze pe copilă, însă nu au mai putut face nimic în cazul tinerei de 26 de ani. Care este motivul pentru care s-a produs această tragedie?

Mama de 26 de ani și-a găsit sfârșitul din cauza dioxidul de carbon emanat de sobă

Potrivit datelor din anchetă, Laura și fetița ei, Ștefania s-au intoxicat cu dioxidul de carbon provenit de la sobă. Vecinii au fost cei care au găsit-o pe tânără întinsă pe pat, alături de fetița sa, după ce soțul i-a sunat, speriat că aceasta nu răspunde la telefon. Pentru a verifica ce face Laura, vecinii Laurei, au spart ușa. Imediat ce au obsevat că Laura nu se mișca aceștia au chemat salvarea.

Din păcate însă, medicii au reușit să o resusciteze doar pe copilă, pentru Laura fiind prea târziu. Fetița se află în stare stabilă la spital, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

”Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe şi se află într-o stare mult mai bună. Din păcate, mama fetiței nu a putut fi resuscitată. Copilul a fost internat la pediatria spitalului județean”, a spus medicul Adrian Zoican.

Despre Laura vecinii au numai vorbe de laude, unii spun că era o fată foarte harnică, care a muncit inclusiv prin străinătate pentru a-i asigura fiicei sale condițiile necesare, însă când Ștefania a început școala, Laura s-a întors în țară pentru a-și susține fiica.

Acum, familia tinerei se pregătește de înmormântare și așteaptă ca anchetatorii să se pronunțe exact în ceea ce privește cauza care i-a adus sfîrșitul Laurei. ”Nu cred că a făcut focul mare. Doamne ferește! Necazuri…”, a spus o vecină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI