Cine era amanta afaceristului ucis din Arad. Femeia a recunoscut tot ce s-a întâmplat între ei

Cine era amanta afaceristului ucis din Arad. Femeia a recunoscut tot ce s-a întâmplat între ei
Ioan Crișan, afaceristul arădean, implicat în afaceri suspecte

Cazul atentatului de la Arad scoate la lumină noi informații. Informațiile de ultimă oră l-ar implica pe Ioan Crișan, afaceristul decedat în deflagrație, în afaceri cu mai multe persoane suspecte. În același timp, conform surselor judiciare, afaceristul ar fi avut o amantă. Sursele spun că femeia ar avea impicații în tragedia produsă pe 29 mai, la Arad.

Ioan Crișan implicat în afaceri suspecte

În dimineața zilei de 29 mai Aradul avea să fie în stare de șoc după atentatul cu bombă. În urma deflagrației, o mașină exploda, ulterior victima fiind indentificată ca fiind Ioan Crișan. Sursele judicare spun că omul de afaceri ar fi fost victima unui atentat cu bombă. La acel moment nu aveau vreun suspect clar. Ulterior, mai spun surse judiciare, s-ar fi aflat de o posibilă idilă cu o femeie.

Deja există un cerc de suspecți, mai declară surse judiciare. Presupusa amantă a afceristului Ioan Crișan ar fi chiar contabila firmei pe care acesta o deținea. În același context noi informații relevă o presupusă afacere cu cetățeni de origine sârbă.

Contabila firmei, amanta afaceristului, martor cheie

Noile date spun că presupusa amantă a afaceristului arădean Ioan Cirșan ar fi contabila firmei, Aurora Ardelean. Femeia, în vârstă de 53 de ani, în afară de această funcție ar mai fi consilier local într-o comună apropiată de Arad.

Conform surselor din acest caz, mașina în care se afla Ioan Crișan nu era trecută pe numele lui, conform Antena 3. Mașina ar fi fost pe numele surorii Aurorei Ardelean.

Apariția Aurorei Ardelean în anchetă ar putea elucida anumite piste. Presupusa amantă, Aurora Ardelean, a devenit martor cheie în elucidarea atentatului din 29 mai.

Ancheta, în derulare, mai spun sursele, ar putea lua o nouă întorsătură.  Nu au fost date alte informații în ceea ce privește decursul anchetei.  Deși există un cerc de suspecți, deocamdată autoritățile sunt circumspecte în a face supoziții.

Reamintim că în dimineața zilei de 29 mai, în Arad, mașina în care Ioan Crișan se afla a explodat, acesta pierzându-și viața pe loc. Anchetatorii trimiși de la București au reușit să recupereze și imaginile de pe camerele de supraveghere.

Au existat martori la fața locului, mai spun surse din acest caz. Aceștia ar fi relatat despre prezența unui bărbat suspect care ar fi umblat la mașină, înainte de explozie.

Ancheta a fost preluată de Înalta Curte de Casație și Justiție. Procurorii au schimbat încadrea cazului la cea de omor calificat cu premeditare, la 48 de ore de la producerea atentatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI