Cine e soția multimilionarului român acuzat că a vrut să o înece la Mamaia. Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera lor, noaptea

Cine e soția multimilionarului român acuzat că a vrut să o înece la Mamaia. Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera lor, noaptea

Un cunoscut om de afaceri din București a fost reținut pentru tentativă de omor, după ce și-a violat soția și a încercat să o înece într-un jacuzzi. Totul s-a întâmplat în curtea unei vile de lux din stațiunea Mamaia, unde cei se aflau în vacanță.

Ea e soția milionarului român acuzat că a vrut să o înece, în hotel

Mihai Bizu, un bărbat cu afaceri în domeniul imobiliar din Capitală a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București după ce și-a abuzat soția și a vrut să o înece, scrie gandul.info.

Femeia pe care Mihai Bizu a încercat să o omoare este Irina Popescu, originară din Republica Moldova, instructor de tantra, instructor de yoga, psihoterapeut și psihanalist. Irina Popescu este și fosta iubită a lui Costi Ioniță, cântăreț și producător muzical.

Afaceristul Mihai Bizu a fost arestat după ce și-a violat și a încercat să își omoare soția
Afaceristul Mihai Bizu a fost arestat după ce și-a violat și a încercat să își omoare soția

Omul de afaceri a vrut să-și înece soția în jacuzzi

”În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane.

În cursul acestei zile, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracțiunile mai sus menționate”, au informat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Mihai Bizu și-a amenințat soția că o omoară

Mihai Bizu și Irina Popescu au plecat cu mai mulți prieteni la mare și s-au cazat la hotelul Nyota. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple între cei doi. În seara aceleiași zile, cei doi s-au întâlnit cu prietenii lor și au petrecut la clubul de lux Nuba. De acolo au mers la vila în care era cazat unul dintre prieteni, care avea inclusiv un jacuzzi.

Potrivit anchetatorilor, după aproximativ o jumătate de oră, în timp ce se soția lui se afla deja în bazin, Mihai Bizu s-a repezit dintr-o dată la aceasta și după ce a dat-o cu capul de marginea căzii, a băgat-o cu capul sub apă și a început să strige că o omoară.

Soția milionarului, salvată de prietenul de familie

Irina Popescu a fost salvată de prietenul de familie care le făcuse invitația. Foarte speriată, femeia a fugit din curte, iar mai multe fete, cazate la aceeași locație, au sunat la 112.

După puțin timp, soția omului de afaceri a revenit pentru că și-a dat seama că a plecat fără geantă. Tot atunci, la fața locului a ajuns și echipajul de poliție, însă aceasta nu a vrut să-și denunțe soțul și a afirmat că a fost o simplă ceartă.

Milionarul și-a abuzat soția în camera de hotel

Ulterior, cei doi soți au plecat la hotel ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă, în momentul în care au ajuns în cameră, omul de afaceri ar fi violat-o, după care a adormit lângă ea.

De dimineață, Irina Popescu s-a trezit înaintea soțului ei, s-a îmbrăcat și a luat un taxi cu care a aplecat la București. Ajunsă în Capitală, ea a mers direct la Secția 15 Poliție, unde a povestit ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte. Judiciariștii care au înregistrat plângerea femeii au anunțat Serviciul Omoruri.

Milionarul ar putea primi mandat de arestare de 29 de zile

Mihai Bizu urmează să fie prezentat instanței Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru tentativă de omor și viol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI