Cine e Marius Ghidel, românul care l-a văzut pe Dumnezeu. Adevărul despre miracolul facerii

Cine e Marius Ghidel, românul care l-a văzut pe Dumnezeu. Adevărul despre miracolul facerii
Marius Ghidel, românul care l-a văzut pe Dumnezeu. Cine este bărbatul

Povestea lui Marius Ghidel, românul care vorbește despre prezent și viitor, care susține că l-a văzut pe Dumnezeu, că a fost martor la facerea lui și care rememorează lucrurile trăite în călătoria sa în timp.

Experiențe paranormale trăite de Marius Ghidel, românul care l-a văzut pe Dumnezeu

Marius Ghidel susține că l-a cunoscut pe Dumnezeu înainte de a se naște. Bărbatul a povestit că a fost martor la facerea lui și a trăit clipe de neuitat în cele nouă luni cât s-a aflat în pântecul mamei sale.

„Am fost foarte impresionat când am venit în viață. (…) Se unește spermatozoidul cu ovulul și înainte de a porni segmentarea intră sufletul. Și bineînțeles se spune la ce familie mergi, totul e organizat. Când ai intrat acolo, participi la segmentarea organelor. Sunt niște flash-uri de extaz care vin spre tine de peste tot și m-a impresionat fiind acolo investiția de iubire pe care o face Creatorul în noua viață. Investiția este enormă.

Vedeam acel soare de iubire, trăim acel extaz care e viața în acel corp care urma să se nască și mă gândeam că așa arată viața, o bucurie continuă”, a povestit Marius Ghidel, sâmbătă, în emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

  • Marius Ghidel este scriitor.

„Corpul nostru este făcut din iubire”

„Mi-am dat seama că există o nepotrivire în lumea noastră modernă și am vrut să arăt și soluții care se pot aplica. Am fost foarte impresionat la venirea în viață. Se unește spermatozoidul cu ovolul și, înainte de a porni segmentarea, atunci intră sufletul. I se spune la ce familie merge și totul este organizat.

Când ai intrat acolo și organismul încă nu există, sunt niște flashuri. Acolo m-a impresionat investiția de iubire pe care o face creatorul în noua viață. Stările pe care le avea dincolo și vedeam acel soare de iubire, trăiam acel extaz care este viața în acel corp care urma să se nască. Mă gândeam că, probabil, așa arată viața, o bucurie continuă. Înainte de a intra în acel corp, am văzut lumea printr-un geam oblic. Mi-am întrebat îngerul ce este și a zis că viața, că o să văd eu mai bine. Vreau să spun co organele sunt, de fapt, divinul. Corpul nostru este impregnat cu iubire și este numai iubire, pentru că toată armonia care este acolo asta arată”, a declarat Ghidel.