Cine e gata să cumpere TikTok, cea mai la modă aplicație în acest moment. E gata să fie interzisă în America

Cine e gata să cumpere TikTok, cea mai la modă aplicație în acest moment. E gata să fie interzisă în America
Cine va cumpăra Tik Tok?

Cine va cumpăra una dintre cele mai iubite aplicații de la momentul actual? Din păcate, deși are urmăritori de peste tot din toată lumea, urmează să fie interzisă în America.

Cine va cumpăra aplicația TikTok?

Una dintre aplicațiile cele mai iubite și cu cei mai mulți oameni activi este Tik Tok. La un moment dat, se zvonea că aceasta se va închide, dar nu asta va fi soarta rețelei, ci va fi cumpărată de altcineva. O comisia din Senatul american a votat interzicerea acesteia pe dispozitivele angajaților guvernamentali, iar Casa Albă a dat undă verde la interzicerea ei în Statele Unite ale Americii.

Tik Tok a fost dezvoltată inițial de un grup de chinezi, iar acum se află sub o presiune uriașă. În acest context, aplicația ar putea ajunge la final americană, dar totuși discuțiile avansate pentru o preluare sunt încă puse pe masă. Astfel, Tik Tok ar urma să fie separată de compania-mamă și de aplicația Douyind care este asemănătoare și este disponibilă doar în China continentală.

Cine va cumpăra Tik Tok?
Cine va cumpăra Tik Tok?

Cumpărătorii insistă vehement

Financial Times susține că ByteDance urmează să păstreze un pachet minor în business-ul internațional, fără drept de vot, încercând să se distanțeze pe cât de mult posibil de puterea comunistă din Beijing. Conform planurilor, sediul companiei trebuia să fie mutat într-o țară occidentală, posibila destinație fiind chiar și Mare Britanie. Cu toate astea, presiunea americană se pare că urmează să dirijeze. Nu e clar, însă, care ar fi prețul unei tranzacții.

În urmă cu doi ani, ByteDance a fost evaluată la 75 de miliarde de dolari. Dar popularitatea a crescut impresionant între timp. Ttranzacția depinde totuși de ceea ce va decide administrația americană. În cazul în care intră pe lista neagră, unica opțiune pentru ByteDance este să o vândă, lucru pe care potențialii cumpărători îl știu, motiv pentru care insistă vehement asupra cumpărării aplicației.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI