Cine e, de fapt, Lia, soția prințului Paul de România. Ce secrete rușinoase s-au aflat despre ea

de: Ana Chivu
18 12. 2020

Ce lucruri se știu despre soția Prințului Paul de România? Care sunt secretele care nu-i fac deloc cinste ce s-au aflat de curând? Ce ar fi vrut Lia să rămână ascuns?

Lucruri rușinoase aflate despre Lia, soția Prințului Paul de România

Câteva lucruri picante s-au aflat despre Lia, soția Prințului Paul de România. Oamenii legii au dat doar de aceasta în ziua de 17 decembrie atunci când s-au dus să-l aresteze pe Paul, care era plecat în Portugalia. Femeia în vârstă de 71 de ani i-a dăruit un moștenitor Prințului în urmă cu doar 10 ani.

Acum, femeia a fost nevoită să țină singură piept procurorilor, după ce au fost date sentințele finale în dosarul „Ferma Băneasa”. Soția controversată a Prințului susține că i se cuvine 37% din averea regală, în plus de partea care i-ar fi revenit tatălui său și urmașilor Elenei Lupescu. Lia s-a născut în Statele Unite ale Americii dintr-o mamă româncă și un tată american.

Acuzații din partea fiicei din primul mariaj

Pe numele său Lia Georgi Triff a avut parte de o viață parcă desprinse din filme. La doar 25 de ani s-a căsătorit cu Melvin Belli, un avocat american foarte bogat care avea atunci 64 de ani. Mariajul i-a adus job-ul de „asistent pentru afaceri speciale” la Casa Albă în mandatul lui Jimmy Carter (1977 – 1981).

După 16 ani în căsătoria cu cel care a făcut-o mamă pentru prima dată aceasta a decis să divorțeze, moment în care a primit acuzații de la Melvin cum că l-ar fi înșelat cu un episcop, dar și cu o femeie. În 1998 a fost acuzată de fiica ei pe care o avea cu avocatul american că ar fi cheltuit 90.000 de dolari dintr-un fond creat special pentru studiile ei.

Ulterior, aceasta l-a întâlnit pe Paul Lambrino la o gală UNICEF care a avut loc în Londra. În 1996 s-au căsătorit, iar în 2010 s-a născut fiul lor, vreme în care ambii soți treceau de pragul de 60 de ani. „Carol desenează foarte frumos. De-a lungul anilor, cred că am strâns în jur de 2.000 de desene realizate de el și mă gândeam să fac o expozitie pentru copii. În glumă, facem și competiții între noi și cine desenează mai frumos, câștigă”, a declarat Prințul Paul pentru Click!

Nepotul Regelui Carol al II-lea, dat în urmărire internațională

„La data de 17 decembrie, poliţiştii Staţiunii Snagov au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 17.12.2020, de către Curtea de Apel Braşov, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, condamnat la 7 ani închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”
Biroul de presă al IPJ Ilfov