Cine e ‘cocoșul’ în familia lui Mihai Bobonete, de fapt. „Nu știu, poate mă înșel, dar așa văd lucrurile!” (exclusiv)

de: Anca Lupescu
09 02. 2022

Eliza Georgescu și Consmin Natanticu îi au ca nași pe Mihai Bobonete și Cătălina, soția lui. Cei doi au făcut dezvăluiri despre actor și partenera lui de viață. Eliza și Natanticu au o relație extrem de apropiată de cei doi, așa că au dat câte ceva din casă, mai ales că Bobonete preferă să își țină soția departe de reflectoare. 

Eliza și Natanticu, amănunte din familia nașilor

Eliza și Natanticu spun că Bobonete și Cătălina sunt cei mai buni nași pe care ar putea să îi aibă. 

„Sunt niște ghizi spirituali extraordinari! Ieșiți din comun! Sincer vă spun, sunt mai mult decât bucuroasă că am un asemenea cuplu de nași.

Și deși subiectul propus de dumneavoastră m-a luat prin surprindere, trebuie să vă avertizez că nu voi da totul din casă. Din simplul motiv că unele lucruri pur și simplu nu pot fi spuse, ci păstrate între membrii familiei!

E ceea ce se întâmplă și în cazul nostru”, a început Eliza Georgescu Natanticu seria dezvăluirilor, pentru impact.ro.

Eliza spune că Bobonete este exact la fel ca și la televizor, fiind o persoană extrem de sinceră. De fapt, când se întâlnește cu Natanticu, nu are cum să nu iasă cu umor. 

De altfel, soția lui Natanticu spune că în familia Bobonete, Cătălina este partea cerebrală, cel puțin așa vede ea lucrurile. 

Ce fel de nași sunt Bobonete și Cătălina

„Am ajuns repede să cred că a fi naș e și asta un fel de meserie. Nu oricine o știe, ea trebuie deprinsă. Iar după mine, ea nu vine doar din experiență, ci și din suflet. Cătălina și Mihai au știința asta de a fi naș!

Atunci când suntem împreună e efectiv o sărbătoare. Mihai e exact omul pe care-l vedeți și la televizor. Nu are o mască pentru ceilalți și o alta pentru noi!

Iar atunci când e împreună cu Natanticu al meu, o mai dau și pe glume.

Nici noi și nici ei nu ne dorim să aducem problemele de la serviciu în mijlocul nostru, așa că atunci când ne vedem discuțiile se opresc mereu la un anumit prag.

Totul se face cu o anumită atenție față de cel de lângă noi! În ceea ce o privește pe nașa mea, Cătălina, mie mi se pare că ea este partea celebrală a cuplului! Nu știu, poate mă înșel, dar așa văd lucrurile!”