Cine e bărbatul care a declanșat criza de gelozie a lui Marian Vanghelie. Oana Mizil ar fi schimbat mai multe mesaje cu el

Cine e bărbatul care a declanșat criza de gelozie a lui Marian Vanghelie. Oana Mizil ar fi schimbat mai multe mesaje cu el
Marian Vanghelie, criză de gelozie! Ce bărbat i-a atras atenția Oanei Mizil

Au ieșit mai multe detalii la iveală despre scandalul momentului! Se pare că Marian Vanghelie ar fi agresat-o pe soția sa, Oana Mizil, după ce a făcut o criză de gelozie. Bărbatul ce l-a enervat cumplit este foarte cunoscut.

Scandal de proporții! Ce bărbat cunoscut l-a făcut gelos pe Marian Vanghelie

O țară întreagă a fost șocată după ce s-a aflat că Marian Vanghelie a fost violent cu propria parteneră, dar se pare că totul a pornit de la o criză de gelozie. Oana Mizil ar fi schimbat mai multe mesaje cu un bărbat extrem de cunoscut.

Oana Mizil ar fi discutat chiar cu fostul deputat Bogdan Diaconu. Acesta a fost căsătorit cu fosta gimnastă Maria Olaru, dar, după divorț, el a marcat povești de dragoste cu femei frumoase și cunoscute, cum ar fi chiar și Roxana Marcu, fostă asistentă TV.

Oana Mizil nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre incidentul violent cu soțul său, dar surse apropiate de anturajul cuplului au dezvăluit că totul a pornit de la conversațiile avute cu fostul deputat PSD Bogdan Diaconu, cunoscut ca un adevărat cuceritor.

Ba chiar, se pare că Marian Vanghelie a aflat despre o discuție dintre partenera sa și fostul politician, potrivit Gândul.

Totuși, din mesaje nu se afla faptul că aceștia au o relație amoroasă, dar fostul primar s-a enervat cumplit și l-a sunat pe Bogdan Diaconu pentru a-l amenința cu bătaia.

Mesajul polițiștilor. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Oana Mizil și Marian Vanghelie

Polițiștii au trimis un comunicat oficial prin care se confirmau faptele apărute în presă despre episodul violent ce a avut loc între Oana Mizil și Marian Vanghelie. A fost emis și un ordin de protecție, la care femeia a renunțat, ulterior.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se arată în comunicatul traansmis de autorități.

Urmăriți Playtech.ro și pe