Cine e avocatul Anamariei Prodan în divorțul de Reghecampf. Unde s-ar fi mutat antrenorul cu iubita lui

de: Năstase Mirabela
13 10. 2021

Cine este avocatul Anamariei Prodan în divorțul de Reghecampf. Iată unde s-ar fi mutat antrenorul cu iubita lui, Corina, care este însărcinată cu copilul lui.

Cine e avocatul Anamariei Prodan în divorțul de Reghecampf

Se pare că impresara ar fi scos artileria grea, după ce a aflat din presă că soțul ei divorțează și că așteaptă un copil cu amanta lui. Ea a angajat cei mai buni avocați în divorțul anului, mai ales că averea pe care o au de împărțit este de aproape 100 de milioane de euro.

Amanta soțului ei este o tânără de 29 de ani, pe nume Corina Bilcon, originară din Deva și pe care acesta a cunoscut-o în Dubai. Amanta este însărcinată cu al treilea copil al lui Reghe. Cei doi locuiesc în Craiova, unde antrenorul a semnat un contract cu echipa de fotbal cu Universitatea Craiova.

Însă se pare că cel mai bun avocat o va apăra pe Anamaria Prodan în acest divorț, și anume Don Schiller, cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul de Michael Jordan, starul din NBA.

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numeşte Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ţine de imaginea şi de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu şi nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu, Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei şi voi face tot ce îmi stă în putinţă să-i ţin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectaţi psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Reghe, unul dintre cei mai bine cotați antrenori din fotbalul românesc

Cât despre Laurențiu Reghecampf, acesta este unul dintre cei mai bine cotați antrenori din fotbalul românesc. Campion cu FCSB în 2013 și 2014, acesta a activat mult timp în fotbalul arab, contractele cu Al Wahda (2017-2018), Al Wasl (2019-2020) și Al Ahli (aprilie – iunie 2021) i-au umplut și conturile. Spre exemplu, la Al Wahda acesta ajunsese să câștige 4 milioane de euro. Astfel, în cei patru ani petrecuți în Golf, Reghe ar fi primit în jur de 9 milioane de euro. În această vară, Reghe a revenit în țară, acceptând oferta Universității Craiova.

Dar oltenii îi oferă un salariu mult mai mic, de 15.000 de euro pe lună, însă el poate câștiga jumătate de milion de euro dacă va duce echipa în grupele Ligii Campionilor.