Cine e adversara de temut a Simonei Halep. S-a aflat acum ce meci greu va avea românca

Simona Halep meci greu împotriva lui Ashleigh Bartley

Australian Open 2021 este la doar două săptămâni distanță și jucătorii se antrenează din greu pentru asta. În timp ce unii transpiră în aer liber, alții și-au transformat hotelurile în terenuri de antrenament. Mulți ies acum și petrec aproximativ cinci ore atrenându-se. Recent, Simona Halep, numărul 2 mondial, a fost văzută atrenându-se  înainte de startul turneului de Grand Slam. Se știe deja care va fi prima adversară a jucătoarei noastre, în persoana nr.1 mondial, Ashleigh Bartley. Întâlnirea va avea loc la turneu demonstrativ de la Adelaide.

Meci greu împotriva lui Ashleigh Bartley

Într-un videoclip postat recent pe Instagram, Simona Halep putea fi observată transpirând și atrenându-se. Aceasta este probabil prima imagine a campioanei de două ori de Grand Slam la Australian Open 2021. De asemenea, trimite un avertisment sever adversarelor ei. Halep arată cu siguranță încrezătoare, și cu siguranță va ținti titlul turneului asutralian, și de această dată.

Cu forma ei actuală, Halep va începe cu siguranță ca una dintre favoritele la Grand Slam. Cu toate acestea, trebuie să lucreze până capăt pentru a-și îmbunătăți jocul înainte de startul competiției, care se anunță unul greu.

Se știe deja prima adversară a campioanei noastre, în persoana tinerei Ashleigh Bartley, ocupanta locului unu mondial, în clasamentul WTA. La ultimul turneu Australian Open, jucătoarea româncă a reușit să ajungă în semifinale, dar a pierdut în fața lui Garbine Muguruza. În ciuda acestui fapt, a avut un sezon destul de remarcabil în 2020 și a terminat pe a doua poziție în clasamentul WTA la sfârșitul anului.

Meciul demonstrativ, am putea spune că ar fi ca o finală de turneu, între Simona Halep și australianca Ashleigh Bartley, dar tot răul spre bine. Meciul demonstrativ, de la Adelaide, împotriva lui Ashleigh Bartley va avea loc vineri, 29 ianuariei, începând cu ora 13.0, ora locală, și  ora 4.30, ora României.

Simona Halep favorită să câștige Australian Open 2021

Dacă Simona va intra pe teren cu forma care a fost observată în clipul de pe Instagram, are toate șansele să producă prima surpriză a turneului. Dacă reușește să câștige în meciul din cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, atunci Simona are șanse să producă surprize.

Pentru a avea succes la Melbourne, Halep trebuie să lucreze cu adevărat la serviciul și la reverul ei Analiștii sportivi spun că are, fără îndoială, o mare capacitate de a acoperi repede terenul, dar într-un fel pierde puncte în timp ce joacă loviturile din spate terenului.

Numărul 2 mondial,  va fi cu siguranță un jucător de urmărit la Australian Open 2021. Fanii au cu siguranță au mari așteptări de la ea. Ne-ar plăcea să o vedem ridicând al treilea titlu de Grand Slam la Melbourne anul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI