Cine au fost toți iubiții Annei Lesko. Cu cine s-a cuplat după Irinel Columbeanu, de fapt

de: Alexandra Chivu
04 03. 2021

Vine de peste Prut, dar cu alte date personale și cu multe referințe pe internet de vedetă cu statut înalt și pe Dâmbovița. Este Anna Lesko! A venit la 17 ani în România, într-o vizită, apoi a hotărât să se stabilească aici. În 2000 și-a început cariera muzicală la Festivalul de la Mamaia, apoi a urmat ascensiunea, presărată la început cu hituri știute acum și de generațiile mai tinere. Primul său extras pe single, ”Ard în flăcări”, i-a adus notorietatea și a propulsat-o în grupuri de oameni selecți, la brațul cărora a stat o vreme, intrând astfel și în atenția presei mondene.

Lista iubiților Annei Lesko. Cu cine s-a cuplat după Irinel Columbeanu

Prima relație cunoscută a solistei a fost cea cu afaceristul Irinel Columbeanu, alături de care a conviețuit timp de opt ani. Cei doi s-au cunoscut în 1996, în urma unui vizite efectuate de Lesko în România acompaniată de un ansamblul de dansuri. Ei s-au despărțit în anul 2004. Referitor la relația pe care a avut-o, artista a declarat următoarele:

„Am fost foarte fericită lângă Irinel. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani; plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele. Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”.

La puțin timp după, în presă era scris că Lesko a mai avut relații amoroase cu Marian Ionescu, liderul grupului muzical ”Direcția 5”, Liviu Moreanu, Codin Maticiuc sau Elan Schwartzenberg.

„Chiar dacă presa mă cuplează toată ziua bună ziua cu câte cineva, pentru că e suficient să stau de vorbă cinci minute cu un personaj masculin ca să se iște bârfe, de fapt, au fost extrem de puțini bărbați pe care i-am lăsat să exploreze terenul”, spunea ea despre zvonuri.

S-a despărțit de tatăl copilului ei

Anna Lesko și DJ Vinnie, unul dintre cele mai discrete cupluri din România, și-au spus adio după nouă ani de relație. Motivul ar fi fost infidelitatea artistei, deși în urmă cu ceva timp Lesko declara că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și că nu ar putea găsi un bărbat mai potrivit decât Adrian. Vedeta a fost surprinsă de fotografi în preajma unui artist cunoscut de la noi, Mike Diamond. Cei doi au fost filmați sărutându-se la Nuba București, un club de noapte.