Cine ar fi noua iubită a lui Mario Fresh. Ar fi uitat-o deja pe Alexia Eram

de: Violeta Badea
19 10. 2024

Mario Fresh, cântărețul cunoscut pentru relația sa cu Alexia Eram, pare să fi trecut rapid peste despărțire. Recent, el a fost văzut în București în compania unei tineri blonde, Bianca, iar zvonurile privind o nouă idilă s-au amplificat. La scurt timp după ce s-a întors din vacanța din Dubai, artistul a fost fotografiat alături de Bianca, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor și a presei.

Mario Fresh, implicat într-o nouă relație?

Potrivit Cancan, Mario Fresh nu își pierde vremea după despărțirea de Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Tânărul artist a fost surprins în Capitală, încercând să o impresioneze pe Bianca, pe care o plimba cu mașina, apăsând cu entuziasm pedala de accelerație.

Se pare că tânăra ar avea legături cu fosta sa iubită, Alexia Eram, fiind inclusă în cercul ei de prieteni, ceea ce adaugă o notă de complexitate situației.

Deși despărțirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram a fost neașteptată pentru mulți, cei doi au anunțat că decizia a fost luată de comun acord, fără resentimente.

”Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim.

A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment”, a scris Mario Fresh pe rețelele de socializare.

Citește și Mario Fresh, prima reacție după despărțirea de Alexia Eram. Totul e oficial: „Da, este adevărat!”!

Alexia Eram, concentrată pe carieră

Între timp, Alexia Eram pare să se concentreze pe cariera sa. Recent, ea și-a lansat propriul brand de haine, intitulat ”Margot”. Într-un interviu, influencerița a explicat că a ales acest nume pentru a reflecta o parte din personalitatea ei: ”Margot este numele meu și mi-a plăcut ideea de a crea ceva din suflet, în jurul lui.

Când eram mică, mă prezentam mereu Margo și chiar dacă în timp am ajuns să-mi folosesc doar primul prenume, Alexia, Margot mi se pare că are mai mult din romantismul firii mele”.

Așadar, în timp ce Mario Fresh pare să își continue viața amoroasă cu Bianca, Alexia Eram se dedică total noilor sale proiecte. Această schimbare de focus poate fi văzută ca o modalitate de a depăși despărțirea și de a se concentra pe viitor.

Citește și Cu cine ”s-ar consola” fiica Andreei Esca, după despărțirea de Mario Fresh. Alexia Eram pare să fi uitat repede relația de 8 ani cu artistul!