Cine a fost soția lui Florin Călinescu și de ce a murit. Destinul crunt al juratului de la Românii au Talent

de: Rădulescu Valentin
06 03. 2020

Florin Călinescu a avut o viață frumoasă alături de soția sa, Anmary. Dar cu toate aceste, momentele lor de căsnicie au fost reduse, iar tragediile au început să apară în viața lor, fără ca cei doi să se aștepte. Cariera lor a fost una de succes. Dar viața de familie a fost exact opusul.

Cine a fost soția lui Florin Călinescu și de ce a murit

Florin Călinescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, a avut o soție excepțională. Dar cu toate acestea, timpul nu le-a permis să se bucure așa cum ar fi trebuit. Căsnicia lor a avut parte în anul 1978, atunci când actorul și iubita lui, Ana Maria, și-au legat destinele. Cei doi au avut o pasiune comună, teatrul, iar acest lucru i-a făcut se să îndrăgostească enorm unul de celălalt. Ana Maria cunoscută și sub numele de Anmary, a adus pe lume o fetiță. Acest eveniment a fost unul de mare bucurie pentru cei doi, dar din păcate inima ei a încetat să mai bată la doar cinci luni.

Durerea cumplită pe care cei doi au trăit-o, a fost una imposibil de explicat în cuvinte. Anamary, a încercat totuși încă o dată să îi ofere lui Florin un copil, așa au venit pe lume cei doi băieți, Luca și Petru. Cuplul nu a uitat însă de prima lor fetiță, dar au ales să își ascundă suferința după momentele teatrale. Chiar dacă prezentau zâmbete și hohote, viața lor nu era chiar așa.

Anmary a fost născută la data de 28 februarie 1958. Pasiunea pentru teatru a dezvoltat-o atunci când a devenit studentă la actorie, în anul 1979. Părea să aibă o carieră formidabilă, mai ales că a fost remarcată pentru frumusețea ei, dar și pentru rezultatele cele mai bune. La începutul anului 1986, s-a angajat la Teatrul Mic, unde a și debutat printr-un spectacol de Dragoș Galgoțiu.

Cine a fost soția lui Florin Călinescu și de ce a murit. Destinul crunt al juratului de la Românii au Talent

Actrița Anmary a avut o moarte cumplită

Odată cu venirea anului 1996, când actorul era în momentul său de inspirație și reușite, a venit cea de-a doua veste cumplită. Cancerul esofagian a pus stăpânire pe iubirea vieții lui, făcându-l pe Florin să îi fie teamă de o a doua pierdere. Ana Maria, a ajuns la Spitalul Universitar în anul 2005, acolo unde și-a dat ultima suflare, chiar în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani, dar și 27 de căsnicie. Încă o tragedie a avut loc atunci pentru cunoscutul actor. Apropiații lui au spus atunci că a dormit câteva zile într-o mașină, stând nemâncat pentru o perioadă de timp.

Amintim că după ce și-a pierdut soția, fiul lui cel mic al lui Călinescu s-a sinucis din cauza depresiei, pe care acesta o avea încă de la moartea mamei sale. Totodată, Florin nu s-a lăsat doborât și a continuat să meargă mai departe, cariera sa de actor la ținut în picioare și nu s-a dat înapoi de la nimic, dând dovadă de înțelepciune și curaj.