Cine a fost primul soț al lui Teo Trandafir. Era prieten la cataramă cu Adrian Iovan

Autor: Madalina Moraru - 22:14, 23 ian. 2020

Teo Trandafir a făcut o declarație cât se poate de emoționantă despre primul ei partener. Alexandru Trandafir a fost de meserie pilot aviatic și era prieten la cataramă cu Adrian Iovan, care a sfârșit în mod tragic, în accidentul aviatic din Apuseni, în urmă cu câțiva ani. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit detalii neștiute despre fostul ei soț.

Cine a fost primul soț al lui Teo Trandafir. Era prieten la cataramă cu Adrian Iovan

Alexandru Trandafir era de meserie pilot de avion și a lucrat și cu Adrian Iovan. Cei doi se știau foarte bine. Chiar regretatul pilot care a decedat în Apuseni mărturisea, în trecut, că Alexandru nu i-a spus niciodată că a fost însurat cu Teo.

Cine a fost primul soț al lui Teo Trandafir. Era prieten la cataramă cu Adrian Iovan
Alexandru Trandafir a fost pilot de avion și era prieten foarte bun cu Adrian Iovan

Teo Trandafir, mărturie emoționantă despre fostul soț

„Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm.

Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele.

Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”, mărturisea Teo Trandafir, în trecut, despre fostul ei soț, potrivit Ciao.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI