09 mai 2022 | 15:48

Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Jill Biden, și cât costă, de fapt. Detalii nebănuite

Monden
Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Jill Biden, și cât costă, de fapt. Detalii nebănuite
Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis și cine a creat-o

În cursul zilei de sâmbătă, 7 mai, Jill Biden a fost prezentă la o întâlnire oficială în București, acolo unde a fost însoțită de către Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis.

Rochia lui Carmen Iohannis, creată de un designer cunoscut

Soția președintelui României s-a prezentat la întâlnirea cu Jill Biden, soția lui Joe Biden, cu o rochie creată special pentru ea de către designerul român Andreea Tincu. Rochia a fost una roșie, cu flori albastre și un cloș amplu.

Pentru a se asorta cu rochia, Carmen Iohannis s-a încălțat cu o pereche de pantofi de nuanță roz pal și o geantă albă. Rochia roșie cu care soția președintelui României s-a îmbrăcat pe 7 mai a fost purtată și la alegerile din septembrie 2020.

„Deoarece in ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cat costa tinutele Primei Doamne, as vrea sa va reamintesc ca absolut toate tinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vandute prin site-ul meu, deoarece le folosim si la alte sedinte foto importante. Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtata de catre Prima Doamna Carmen Iohannis in anul 2019 la Incoronarea Imparatului Naruhito, dar si anul acesta, de catre Solista Diana Bucur, cand am realizat impreuna campania esarfei „Oda Bucuriei”, a precizat Andreea Tincu într-o postare pe Facebook.

Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis

Ținuta lui Carmen Iohannis a fost special creată pentru ea, a mărturisit designer-ul Andreea Tincu. Este confecționată din mătase 100%, realizată manual , iar prețul ei se ridică la suma de 2.450 de lei.

Soția președintelui Iohannis a purtat și câteva accesorii, însă prețul acestora se nu se cunoaște cu exactitate deocamdată. Celebrul designer Cătălin Botezatu a văzut ținuta lui Carmen Iohannis spunând atât despre ea, cât și despre ținuta lui Jill Biden, că sunt „foarte primăvăratice”.

”O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă. Sunt amândouă foarte primăvăratice.

Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta.

Atenție când oferiți flori! Nu știu cine le oferă, protocolul de stat… Unei doamne, în general, și când mai vorbim și de prima doamnă, i se oferă anumite flori și niciodată cu ambalaj. În ceea ce privește buchetul primei doamne Iohannis, este un buchet foarte colorat”, a declarat Botezatu, la Antena 3.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro