05 iun. 2023 | 15:09

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023. Surpriză uriașă, s-a aflat chiar acum

Emisiuni TV
Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023. Surpriză uriașă, s-a aflat chiar acum

Chefi la Cuțite este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Sezonul acesta se apropie de final, iar foarte mulți se întreabă cine va fi câștigătorul acestei competiții. Gruparea Viperele Vesele care sunt cunoscute pentru detaliile picante pe care le oferă din spatele culiselor au făcut, deja, anunțul. Potrivit acestora, cel mai probabil, premiul va fi câștigat de o femeie.

Viperele Vesele sunt cunoscute pentru anunțurile lor, care de cele mia multe ori s-au dovedit a fi corecte. De data aceasta, acestea au vorbit despre concurenta din echipa lui Bontea care va pune mâna pe premiu. Potrivit acestoar, este vorba despre Nina Hariton care este posibil să câștige competiția. Anunțul a fost făcut de acestea pe pagina lor de Instagram.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cuțite, care a primit cuțitul de aur, Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au postat, Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram.

Despre Nina Hariton

Nina Hariton face parte din echipa lui Chef Sorin Bontea. Preparatul acesteia a reușit să obțină trei cuțite de aur de la chefi. Aceasta este prima femeie din emisiune care a reușit să câștige aceste cuțite.

Când nu se află în lumina reflectoarelor, aceasta lucrează ca agent imobiliar în Paris. Nina Hariton este originară din Republica Moldova.Dragostea pentru gătit o are de la vârste fragede. De-a lungul timpului, aceasta și-a perfecționat calitățile în bucătorie. De curând, aceasta a luat decizia de a participa la Chefi la cuțite. Concurenta a reușit să-i impresioneze pe jurați cu un preparat inedit: piept de găină de fermă cu piure de brocolli.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a spus Nina Hariton la intrarea ei în concurs.

Totodată, aceasta a dezvăluit și motivul pentru care a ales să locuiască la Paris. Concurenta a vrut să fie alături de soțul ei, care stă de mai mulți ani în Paris. Competiția este una strânsă. Foarte mulți concurenți au fost eliminați. Printre aceștia se numără: Mario Zahariea (echipa Scărlătescu) și Daniel Dragomir (echipa lui Sorin Bontea). Înainte de a părăsi competiția, Daniel Dragomir a oferit câteva declarații.

„Sper că nu v-am dezamăgit”

„Aseară s-a încheiat călătoria mea la ceea ce a însemnat extraordinara experiență de viață “Chefi la cuțite”. Pentru mine NU a însemnat doar participarea la un show tv cu și despre gătit, a însemnat curajul de a ieși din zona de confort și a mă expune unor noi provocări și totodată de a-mi demonstra că indiferent de vârstă trebuie sa iti urmezi visurile.

Mulțumesc întregii echipe “Chefi la cuțite”, doamnelor de la machiaj, cameramanilor, reporterilor, producției, într-un cuvânt tuturor acestor minunați oameni, care lucrează cu dăruire și un entuziasmat greu de imaginat. Si asta zi de zi, doisprezece-paisprezece ore.

Mulțumesc Chef Scărlătescu pentru că ai crezut în mine și mi-ai oferit această minunată șansă și onoarea de a face parte din echipă ta. RESPECT! Mulțumesc Chef Bontea pentru încrederea acordată și îmi pare extrem, extrem de rău că nu am reusit să demonstrez că a meritat folosirea celei mai importante amulete.

Mulțumesc Chef Dumitrescu pentru cuvintele frumoase și pentru modul extrem de cald și prietenos cu care m-ai răsfățat. Mulțumesc familiei mele, care m-a susținut necondiționat, precum si tuturor celor care au crezut în mine. Sper că nu v-am dezamăgit prea tare”,  a declarat Daniel Dragomir.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Soluțiile cu care se stropesc pomii fructiferi în luna Mai. Sunt mai multe decât crezi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro