Chinez prins pe Aeroportul din Cluj cu peste 10 kilograme de bijuterii în bagaje. Unde plănuia să ajungă. FOTO și VIDEO

Chinez prins pe Aeroportul din Cluj cu peste 10 kilograme de bijuterii în bagaje. Unde plănuia să ajungă. FOTO și VIDEO
FOTO: Poliția de Frontieră

Un cetățean chinez a fost descoperit pe Aeroportul din Cluj-Napoca, în timp ce încerca să se îmbarce într-un avion cu destinația Beijing, via Munchen, având în bagaje peste 10 kilograme de obiecte vechi și bijuterii din metal alb, despre care se crede că ar fi argint.

Luni, în jurul orei  14:20, cetățeanul chinez în vârstă de 32 de ani s-a prezentat la Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca, unde intenționa să treacă de controlul de securitate și să călătorească pe ruta Cluj-Munchen-Beijing.

La controlul de securitate, bagajele bărbatului au atras atenția lucrătorilor din cadrul Brigăzii Antitero, care au anunțat polițiștii de Frontieră, iar aceștia, alături de lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit.

FOTO: Poliția de Frontieră
FOTO: Poliția de Frontieră

Bărbatul ascundea în bagaje peste 10 kilograme de obiecte vechi și bijuterii

„Au fost descoperite mai multe obiecte vechi şi bijuterii din metal alb (cercei, inele, brăţări), susceptibile a fi din argint, în greutate totală de 10.737 grame. Cu privire la bunurile descoperite, cetăţeanul chinez a declarat că le-a achiziţionat de la diverse persoane din diferite târguri de antichități”, a anunțat Poliția de Frontieră prin intermediul unui comunicat.

Bunurile găsite asupra cetățeanului chinez au fost confiscate de către autoritatea vamală și vor fi predate Trezoreriei Cluj şi Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Cluj în vederea evaluării şi expertizării. După această etapă, vor fi luate măsurile legale care se impun în acest caz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI