Cher, fabuloasă la 78 de ani. Artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție, parcă a descoperit secretul tinereții veșnice

de: Ștefan R. Apostol
17 10. 2024

Una din cele mai apreciate artiste, și cu o carieră de peste 60 de ani, Cher pare-se că a descoperit secretul tinereții veșnice. Este admirată de fani și astăzi, iar Cher, fabuloasă la 78 de ani, a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție.

Cher, fabuloasă la 78 de ani, la Victoria’s Secret Fashion Show

Cher, o legendă la propriu și la figurat, a urcat pe scena Victoria’s Secret Fashion Show. Cântăreața a fost întâmpinată ca un erou înainte de a anima podiumul cu piesele „Strong Enough” și „Believe”. Înainte de spectacol, Cher declara: „Nu vă așteptați la atât de multe! Voi merge acolo și voi da tot ce am mai bun”.

Cher a fost una dintre cele trei interprete pe care Victoria’s Secret le-a ales pentru marea sa revenire. Tyla și Lisa i s-au alăturat în line-up. Cher, acum în vârstă de 78 de ani, a vorbit anterior cu ELLE în 2018 despre longevitatea carierei sale.

„Uite, am avut eșecuri uriașe în viața mea. Scăderi uriașe și ‘Oh, ești terminată. Ești terminată’. Un tip mi-a spus odată, ‘Ești terminată’, în fiecare an, timp de nu știu câți ani. Iar eu i-am spus: „Știi ce? Voi fi aici când nu vei mai face ceea ce faci”. Habar nu aveam dacă aveam dreptate sau nu. Eram doar obosit să-l aud spunând asta.”

Artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție

Ea a vorbit cu AARP în octombrie anul trecut despre impactul său asupra industriei muzicale. Revista a întrebat-o dacă simte că a primit recunoașterea cuvenită pentru că a contribuit la „saltul” în Auto-Tune. Ea a răspuns povestind cum a ajuns cântecul ei „Believe” să sune așa cum sună.

„Nu poți obține credit decât pentru o perioadă limitată de timp. Unii producători știu. Copiii nu știu. O mulțime de tineri iubesc „Believe” pentru că sună actual, dar nu știu cine este Cher. Ei nu știu că eu o cânt.

Sunetul a venit de la o mare discuție. Versurile erau dificile pentru că stăteau acolo. Așa că Mark [Taylor, producătorul ei] tot spunea, ‘Trebuie să cânți mai bine’, și a spus-o de prea multe ori. I-am spus: „Dacă vrei să fie mai bine, ia-ți alt cântăreț” și am plecat. Eram acolo de o veșnicie încercând să o fac mai bună și pur și simplu nu mai aveam alte trucuri în geantă.”

La evenimentul de gală al celebrului brand Victoria’s Secret, artista a uimit pe toată lumea la ultima ei apariție, iar admiratorii acesteia spun că parcă a descoperit secretul tinereții veșnice.

Cher, o carieră de peste 60 de ani în muzică

Cher a lansat un nou proiect cu cele mai mari hituri din cariera sa la începutul acestei luni și, ca un semn concret că este încă extrem de populară, setul de piese a ajuns în mai multe topuri din Marea Britanie. Proiectul, intitulat Forever, reușește chiar să devină instantaneu una dintre cele mai înalte plasări ale superstarului în topuri.

Recent, Cher, care are o carieră de peste 60 de ani în showbizul mondial, alături de designerul său de lungă, a oferit o avanpremieră exclusivă a ținutelor pe care le-au donat celei mai recente expoziții „Rock & Roll Hall of Fame”.

În ultimele șase decenii, Cher a trăit în mintea colectivă, ca unul din cei mai versatili artiști, care a reușit de fiecare dată să se reinventeze, iar acum la cei 78 de ani, arată poate mai bine ca oricând.

Acum, ea va locui și în „Rock & Roll Hall of Fame”, fiind una dintre persoanele introduse în 2024 în muzeu. Pentru a sărbători, instituția din Cleveland a deschis o expoziție cu ceea ce numește „artefacte” muzicale din carierele muzicienilor legendari care vor fi omagiați.

A fost expusă inclusiv o rochie purtată de cântăreața Dionne Warwick pentru a prezenta emisiunea de varietăți „Solid Gold” în 1980 și ținuta purtată de rockerul Peter Frampton pe coperta albumului său live din 1976, „Frampton Comes Alive!”.