Cheloo a rămas uimit de ce a putut să facă Silviu Gherman pe scena iUmor. Ce i-a transmis, la final

de: Ana Chivu
01 10. 2019

Silviu Gherman este fericitul câștigător al celei de-a treia ediție de la iUmor. Cu toate că a călcat strâmb în primele două apariții, publicul neplăcându-l atât de tare, momentul cu numărul trei i-a purtat noroc. Inclusiv Cheloo a rămas extrem de surprins de ceea ce a putut să facă pe scenă. Ce mesaj i-a transmis juratul de la show-ul de comedie?

Cheloo, uimit de prestația lui Silviu Gherman. Ce mesaj i-a transmis?

A treia oară a fost cu noroc pentru Silviu Gherman. Acesta a reușit să fie pe placul juriului, dar și a telespectatorilor, așa că a ajuns fără dar și poate cel de-al treilea câștigător din audiții. Cu toate că Mihai Bendeac și Delia i-au apreciat umor și de dățile trecute, Cheloo nu a fost deloc impresionat de prestația sa, așa că nu l-a votat până acum.

Silviu Gherman l-a impresionat și pe Cheloo în a treia prestație de pe scena iUmor. Ce a sus juratul despre actul artistic?

Ediția precedentă se pare că l-a convins și pe cântăreț. „El face ceva ce nu seamănă cu nimic din ce ar face oricine altcineva! Sunt fanul tău numărul 1!, a spus Mihai Bendeac. Cheloo a afirmat mai apoi: „Cred că o să ajungă în finală”.

„Ar fi firesc să fie în finală”

Delia a rămas și ea plăcut surprinsă de numărul acestuia, mărturisind că: Natural și firesc mi s-ar părea să fie în finală. Eu nu știu doi oameni ca el, este unic în zona asta umoristică”. Regulamentul concursurului de comedie arată că participanții care primesc cel puțin două „Thumbs up” din partea juriului vor putea fi mai apoi votați de telespectatori prin aplicația online iUmor. Votul începe în timpul ediției și se termină în a doua zi, la orele 16:00. Cel care reușește să impresioneze și publicul de acasă se califică astfel direct în marea finală.