Chefi la cuțite, ediţie miercuri, 10 mai 2023. Reacţia lui Chef Dumitrescu după ce a gustat dintr-un preparat. „Jur!”. Care sunt culorile echipelor din sezonul 11
Chefi la cuțite, ediţie miercuri, 10 mai 2023 a adus în atenția telespectatorilor momente memorabile. Un concurent a reușit să îl facă pe Chef Florin Dumitrescu să lăcrimeze, după ce a gustat din preparatul gătit. Află în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat în platoul de televiziune și care sunt culorile echipelor din sezonul 11.
Florin Dumitrescu, în lacrimi la Chefi la cuțite, ediţie miercuri, 10 mai 2023
Ediția de miercuri, 10 mai, de la Chefi la Cuțite a fost marcată de momente cu adevărat surprinzătoare. În afară de episodul în care un concurent s-a accidentat și a fost nevoie de intervenția medicului, a mai avut loc o întâmplare la care nimeni nu s-ar fi așteptat. S-a întâmplat când jurații emisiunii culinare au trebuit să guste din preparatele fiecărei grupe de concurenți.
După prima probă de bootcamp, doar 60 de concurenți de concurenți au primit șansa de-a merge în cea de-a doua etapă de bootcamp. Organizați în grupe de câte 15, aceștia au trebuit să gătească în bucătăria Chefi la cuțite rețete cât mai savuroase. Fiecare preparat este testat de cei trei jurați ai emisiunii: Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.
Mario Zahariea este concurentul care a reușit să îl facă pe Chef Florin Dumitrescu să lăcrimeze după ce a gustat din preparat. În cele 60 de minute care au fost alocate gătitului, bărbatul și colega lui a făcut o salată de legume coapte cu ulei de măsline.
„S-a lăsat puțin jos, am crezut că i s-a făcut rău”
„Aveți ocazia să serviți o salată de legume coapte. După părerea mea, este ceva un pic aparte față de ce se practică la noi în țară”, a spus Mario Zahariea, prezentându-și preparatul.
Misiunea nu a fost atât de simplă pe cât se credea, dacă e să luăm în calcul reacția lui Chef Florin Dumitrescu. Bucătarul a gustat din salată, însă nu i-a plăcut deloc, dându-i lacrimile, după cum a mărturisit chiar el.
„Chef Dumitrescu s-a lăsat puțin jos, am crezut că i s-a făcut rău”, a zis concurentul la testimoniale.
„Plâng, jur, plâng! M-a luat plânsul rău!”, s-a exprimat Florin Dumitrescu, explicând că nu doar senzațiile tari l-au dat peste cap, ci și cantitatea prea mare de ulei de măsline din farfurie.
În altă ordine de idei, tot în ediția de miercuri, 10 mai, au fost anunțate și culorile echipelor din sezonul 11 Chefi la Cuțite.
„Eu o să fiu culoarea neagră, adică the dark side. Bontea o să fie roșu, o să ardă în flăcări și o să fie cel mai însângerat. Dumitrescu e un gri, griul e comun așa, dar nu se vede”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.
Despre cea de-a doua probă din bootcampul Chefi la cuțite sezonul 11, jurații au precizat că cei care vor să câștige, într-adevăr, trebuie să știe să armonizeze gustul, cu precizia, textura, dar și cu viteza de a găti.