În ediția de miercuri, 10 mai, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis care sunt concurenții au trecut în următoarea etapă la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Cei 60 de participanți au luptat pentru un loc în cele trei echipe ale chefilor. Printre aceștia s-a aflat și Lino Golden. Iată cu ce preparat special a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu.
În bootcampul sezonului 11 au ajuns 140 de concurenți, însă după prima probă numai 60 au mai primit șansa de a lupta pentru un loc în cele trei echipe ale chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Astfel, în ediția de miercuri seară, 10 mai, au decis cine sunt concurenții care au intrat în echipele lor și au oferit cele 18 tunici pe care le aveau la dispoziție. Participanții s-au întrecut în preparate care mai de care mai speciale și au încercat să demonstreze că merită să meargă mai departe. Unul dintre concurenții care a luptat pentru un loc în echipe a fost și Lino Golden.
După ce au analizat atent preparatele, chefii au decis cei 18 concurenți care vor face parte din echipele lor. Celebrul cântăreț l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu, care l-a ales în echipa sa.
Lino Golden a venit în audiții și a gătit o rețetă de scoici Saint Jacques cu sos yuzu, un preparat pentru care a primit trei cuțite. Acesta a demonstrat că se pricepe și la gătit, nu numai la cântat.
Pentru a obține un loc în echipele chefilor, Lino a pregătit o salată de creveți care se pare că i-a plăcut foarte mult lui Scărlătescu.
După cele două probe de bootcamp, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit tunicile și și-au format echipele pentru noul sezon.
Echipă chef Cătălin Scărlătescu. Tunica neagră
Echipă chef Sorin Bontea. Tunica roșie
Echipă chef Florin Dumitrescu. Tunica gri