16 apr. 2024 | 18:58

Chef Sorin Bontea, prima reacție după ce a revenit la Pro TV. Fotografia în care apare lângă Scărlătescu și Dumitrescu

Monden
Chef Sorin Bontea, prima reacție după ce a revenit la Pro TV. Fotografia în care apare lângă Scărlătescu și Dumitrescu
Chef Sorin Bontea, prima reacție după vestea că va juriza MasterChef la Pro TV. Fotografia făcută publică de bucătar. Ce mesaj a transmis.

Chef Sorin Bontea a reacționat, după ce Pro TV a anunțat că bucătarul împreună cu colegii săi, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, vor reveni în echipa juraților la MasterChef. Fotografia în care cei trei apar zâmbind a fost foarte apreciată de fani. „Înapoi în viitor”. Foto

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu revin la Pro TV

Prima iubire nu se uită niciodată, deci revenirea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la Pro TV (probabil) nu ia prin surprindere pe nimeni. MasterChef a fost show-ul culinar în care cei trei bucătari au debutat, deschizând larg porțile oportunităților în gastronomie.

După scandalul cu Antena 1 și întreruperea bruscă a colaborării cu echipa Chefi la Cuțite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis să revină la prima iubire: MasterChef. Pro TV a anunțat că bucătarii vor juriza emisiunea culinară în noul sezon, filmat în anul 2024.

Informația potrivit căreia foștii jurați Chefi la Cuțite s-au alăturat echipei Pro TV i-a luat pe unii prin surprindere. Pe alții, deloc. Cert este că fanii au dorit neapărat ca bucătarii să revină într-un nou proiect pe micile ecrane, iar dorința lor se va concretiza în realitate în scurt timp.

Prima reacție a lui Sorin Bontea, după anunțul privind jurizarea emisiunii MasterChef

Atât Sorin Bontea, cât și Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt entuziasmați de colaborarea cu Pro TV, unde vor juriza show-ul culinar MasterChef. Cel dintâi bucătar a reacționat în mediul online, făcând publică o fotografie în care apare alături de colegii săi, la care a notat un text succint.

„Înapoi în viitor”, este mesajul pe care Chef Sorin Bontea l-a publicat pe pagina lui de Facebook, la scurt timp după ce Pro TV a făcut marele anunț.

„Felicitări, dragilor! Vă așteptăm cu drag!”/ „Asta da surpriză!”/ „Sunteți preferații mei, mult succes!”/ „Abia aștept!”, sunt doar câteva dintre reacțiile utilizatorilor online la fotografia publicată de Sorin Bontea pe Facebook.

Ce a spus bucătarul despre experiența de la Pro TV

De altfel, într-o intervenție la Pro TV, Sorin Bontea a mărturisit că MasterChef a fost ca prima dragoste – o emisiune, o colaborare care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici și-a cunoscut colegii, a avut primele întâlniri și discuții cu pasionații de arta culinară, aici a primit primele șorțuri.

După 12 ani de când a pășit prima dată în platoul MasterChef, Sorin Bontea se bucură de un nou început – la fel ca Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Chiar dacă de-a lungul timpului s-au schimbat, toți trei promit să ofere o experiență de neratat fanilor lor.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Capital.ro
Prețul unui kilogram de nucă în Piața Obor din București, înainte de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
SCHIMBĂRI privind PERMISUL de CONDUCERE! Iohannis a promulgat LEGEA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro