Cu toții îl cunoașteți pe Chef Cătălin Scărlătescu și e imposibil să nu fi auzit de faimoșii lui burgeri. Ei bine, nu vă puteți imagine felul în care le răsplătește munca oamenilor săi. Chef Scărlătescu nu le dă bani angajaților.
După cum bine știți, Cătălin Scărlatescu este unul dintre cei mai carismatici jurați de la ,, Chefi la Cuțite”, faimosul show de pe Antena 1. Pe unde iese în lumea întreagă este cunoscut, iar dorința lui de a reinventa bucătăria românească l-a făcut vestit chiar și pe meleagurile străine.
În schimb, faima nu i-a schimbat percepția cunoscutului bucătar. Cătălin Scărlătescu nu a uitat de unde a plecat, prin câteva greutăți a fost nevoit să treacă pentru a ajunge, astăzi, cel mai bun bucătar din România, așa cum l-a numit Mona Segall, chiar producătoarea show-ul TV unde este jurat.
Citește și: Câte clase are Chef Cătălin Scărlătescu. Nu te aşteptai la asta de la vedeta Antenei 1
Invitat în podcastul ,, Fain și Simplu” al lui Mihai Morar, juratul de la ,, Chefi la cuțite” a discutat despre relația frumoasă pe care o are cu angajații săi, dar și despre problemele pe care le-a întâmpinat în toată cariera sa.
Cătălin Scărlătescu recunoaște că, deși are o relație bună cu angajații lui, el este dur și mereu vigilent când vine vorba de restaurantul său. Juratul consideră că dacă nu ești puțin sever, totul se poate duce de râpă.
,,Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu.
Faimosul chef a spus secretul din restaurantul lui. Pentru a fi cât mai longeviv, Cătălin Scărlătescu nu îi răsplătește pe oamenii lui cu bani.
,,În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli!”, spunea Cătălin Scărlătescu în podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar.
Citește și: Noii jurați de la Chefi la Cuțite. Ce surprize îi așteaptă pe concurenții emisiunii de la Antena 1.