Chef Florin Dumitrescu i-a surprins pe fani. Cum a apărut în public

Chef Florin Dumitrescu i-a surprins pe fani. Cum a apărut în public
Chef Florin Dumitrescu i-a surprins pe fani. Cum a apărut în public

Chef Florin Dumitrescu i-a surprins pe fani în aceste zile. Astfel că juratul de la Chefi la cuțite și-a descoperit și nouă pasiune, dar a adoptat și un nou look.

Chef Florin Dumitrescu și-a surprins fanii

Chef Florin Dumitrescu face parte din juriul emisiunii ”Chefi la Cuțite” și este, probabil, cel mai carismatic dintre bucătari. Este și foarte amuzant în timpul filmărilor, de aceea mulți concurenți își doresc să facă parte din echipa lui, iar asta pentru că e un om care are multe surprize. Astfel, Florin Dumitrescu își surprinde fanii cu fiecare ocazie, chiar și atunci când nu se află în timpul filmărilor emisiunii sale.

Reamintim că Chef Florin Dumitrescu a lansat și o carte de rețete românești, îl putem vedea în reclame gătind feluri de mâncare senzaționale, iar mai nou s-a apucat și de dans. Acesta a apărut chiar și în videoclipul piesei ”Dans”, melodie interpretată de Zhao și Micutzu. Astfel, cu șorțul de bucătar la purtător, acesta a demonstrat lumii că este foarte priceput și într-ale dansului.

Și-a lăsat mustață și toți i-au spus că seamănă cu… Einstein

Pandemia de coronavirus a închis saloanele de înfrumusețare, astfel că cei mai mulți bărbați au fost nevoiți să se gândească la o nouă frizură. Printre ei s-a numărat și Florin Dumitrescu, care a apărut pe rețelele de socializare cu barba aproape rasă complet și cu o mustață generoasă. Această schimbare i-a luat prin surprindere pe fanii de pe Instagram, însă cei mai mulți s-au arătat încântați de rezultat. Unii i-au spus că seamănă cu Pablo Escobar sau cu Ștefan cel Mare, iar alții au fost de părere că acesta seamănă leit cu Einstein.

Pe lângă partea profesională, Chef Florin Dumitrescu este și un familist convins. O iubește nespus pe soția sa, Cristina, dar și pe fetele sale, pe nume Ava și Mia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI