03 nov. 2022 | 21:40

CFR Cluj – Ballkani 1-0, FOTO & VIDEO. Echipa lui Dan Petrescu, calificare superbă în „primăvara” Conference League. Suma fabuloasă câștigată de campioana României

Știri generale
CFR Cluj - Ballkani 1-0, FOTO & VIDEO. Echipa lui Dan Petrescu, calificare superbă în „primăvara” Conference League. Suma fabuloasă câștigată de campioana României

CFR Cluj a început foarte bine meciul retur cu Ballkani, din runda cu numărul șase din Europa Conference League. Ardelenii aveau nevoie de un succes, dar trebuiau să stea și cu urechea la ce s-a întâmplă în cealaltă partida din grupă, duelul dintre Slavia Praga și Sivasspor. La pauză, echipa lui Dan Petrescu a avut avantaj de un gol, dar diferența putea să fie mult mai mare. Boateng a deschis scorul în minutul 18, după o fază stranie în care balonul a fost de mai multe ori deviat.

Putea fi chiar 2-0, după lovitura de la 11 metri obținută de Malele. A execuat Ciprian Deac, dar portarul a respins. Arbitrul a văzut că trei jucători ai formației adverse au intrat în careu și a dictat repetarea loviturii. A șutat din nou Deac. Și din nou a ratat! La pauză ardelenii aveau avantaj pe tabelă, iar Slavia era condusă cu 1-0 de Sivvaspor.

CFR Cluj s-a menținut în ofensivă și în partea a doua a meciului și a ratat o ocazie prin Burcă. Și Scuffet a avut treabă, dar portarul italian s-a descurcat din nou de minune.

CFR – Ballkani s-a terminat 1-0, un succes care va aduce o jumătate de milion de euro în contul clubului. În plus, locul doi în grupa din Europa Conference League este recompensat cu încă 325.000 de euro, iar calificarea în șaisprezecimi încă 300.000 de euro. În total, în această zi minunată, CFR Cluj a câștigat 1.125.000 de euro. În al doilea meci al grupei Slavia Praga și Sivvaspor au terminat la egalitate 1-1.

CFR Cluj – Ballkani 1-0 (Boateng min 18)

Min 90+3. Final de meci. CFR Cluj se impune cu 1-0 și a terminat grupa pe locul doi.

Min 81. A ieșit Malele și a intrat Janga. Dan Petrescu face o schimbare post pe post.

Min 71. Din nou emoții pentru Dan Petrescu. Scuffet respinge foarte sigur un șut puternic expediat pe centru porții de Kuc.

MIN 67. Ciprian Deac este înlocuit de Claudiu Petrila. Jucătorul de 36 de ani a fost aplaudat în picioare de fani.

Min 60. Ocazie mare CFR Cluj. Ciprian Deac centrează din nou impecabil, Burcă trimite cu capul din careu, dar portarul a respins.

Min 54. Ocazie Ballkani. Rrahmani reia cu capul peste poartă o centrare venită din lovitură liberă. Emoții pentru echipa lui Dan Petrescu.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+2. Final de repriză. După 45 de minute, Slavia Praga – Sivasspor 0-1.

Min 33. Ciprian Deac execută lovitura de la 11 metri, dar ratează. Arbitrul dictează repetarea acestui penalty, după ce trei jucători au intrat în careu înainte de execuție. Jashanica primește cartonașul galben. Ciprian Deac a șutat din nou slab și portarul a apărat. Incredibil!!! Cel mai bun jucător de la CFR Cluj a irosit o șansă foarte mare.

Min 32. Malele cade în careu după un duel și a obținut o lovitură de la 11 metri.

Min 18. GOOOOOOLLLLLL CFR Cluj!!! Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul și a egalat liderul grupei. Boateng a marcat după o fază stranie în care mai mulți jucători au deviat balonul care a ajuns norocos la mijlocașul echipei campioane.

Min 14. Dublă ocazie CFR Cluj. După o fază lucrată frumos, mingea ajunge la Yeboah care șutează din poziție bună, dar mingea este respinsă în corner. Lovitura de colț a fost executată de Deac, mingea ajunge din nou în careu, dar Muhar trimite cu capul, pe lângă poartă.

Min 13. Ocazie mare pentru echipa vizitatoare. Thaqi trece ușor de Braun, înlocuitorul lui Camora, trimite în careu unde Berisha este liber, dar șutează mult peste poartă.

Min 3. Prima ocazie a meciului. Ciprian Deac execută foarte bine o lovitură liberă, mingea este ajunge în careu la Yeboah, dar atacantul a trimis slab, cu umărul, și portarul advers a reținut fără emoții.

Min 1. A început partida de la Cluj. Meciul nu beneficiază de sistemul de arbitraj video.

UPDATE 18.45 – CFR Cluj – Ballkani, echipe de start:

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, A. Burcă, Braun – C. Deac, Boateng, Muhar, Roger – Yeboah, Malele
Rezerve: Gal, Bălgrădean – Brucic, Billong, Petrila, Mistrati, Hoban, Janga, Kolinger, Bordeianu, Cvek
Antrenor: Dan Petrescu

Ballkani: Frasheri – Thaqi, Dellova, Jashanica, Potoku – Zyba, Emerllahu, Kuc – Berisha, Rrahmani, Jorenica
Rezerve: Balaj, Ljuljanovic – Zarubica, Gripshi, Sinani, Shala, Kapra, Dulaj, Tusha, Bekteshi, Lucas
Antrenor: Ilir Daja

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)
Arbitru: Daniel Schlager (Germania)

CFR Cluj – Ballkani este meciul care va decide dacă formația antrenată de Dan Petrescu se va califica în primăvara europeană. Înaintea ultimei runde, clasamentul arată în felul următor: 1. Sivasspor – 10 puncte, 2. CFR Cluj – 7 puncte, 3. Slavia Praga – 7 puncte, 4. Ballkani – 4 puncte. Ardelenii au învins de două ori Slavia Praga în grupe, iar ca să se califice au nevoie de același rezultat pe care îl va obține formația din Cehia în duelul cu Sivasspor, pe teren propriu.

Dan Petrescu, ofensiv înaintea partidei CFR Cluj – Ballkani

Dan Petrescu a ieșit la atac înaintea partidei cu Ballkani, ultima din grupa din Europa Conference League. A spus că echipa din Bosnia este foarte bună și a amintit că a fost ironizat după ce, după meciul tur, terminat la egalitate 1-1, a fost criticat de fani și de jurnaliști.

„Alții nu au fost antrenori și s-au făcut de râs pe unde au fost, iar acum îmi dau mie sfaturi. Să se uite la CV-ul meu, da! Mie îmi place unde sunt, nu are rost să facem polemică. Dar ăia care au fost antrenori s-au făcut de râs, mai bine ar tăcea din gură!

„Nu mă mai miră nimic, și dacă ar fi dați afară 10 antrenori într-o zi în România, darămite trei. Orice e posibil! Dacă cel mai bun antrenor român, cu șase trofee, e criticat, e făcut praf, iar la prima înfrângere sunt prost și trebuie să-mi dau demisia… Trofeele sunt degeaba. O să vi le aduc să le vedeți! Am fost ales de șase ori cel mai bun.

Noi îi dăm afară pe toți. E și vina antrenorilor, că nu se protejează, își pun clauze mici, astfel că sunt dați afară imediat”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă desfășurată înaintea partidei.

CFR Cluj – Ballkani, echipe probabile:

CFR CLUJ: 1. Scuffet – 4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 3. A. Burcă, 47. Braun – 73. Muhar, 21. Boateng, 8. Roger – 10. C. Deac, 9. Malele, 11. Petrila

REZERVE: 34. Bălgrădean, 2. Brucici, 6. Billong, 15. Yeboah, 20. Mistrati, 23. Gal, 28. Hoban, 32. Janga, 37. Bordeianu, 40. Cvek, 44. Yuri

ABSENȚI: Camora, Debeljuh (accidentați), Sg. Buș, Birligea (incerți)
ANTRENOR: Dan Petrescu

BALLKANI: 77. Frasheri l 2. Thaci, 5. Dellova, 32. Jashanica, 3. Potoku l 20. Kuc, 6. Emmerlahu, 11. Zyba l 7. Korenica, 9. Rrahmani, 17. E. Krasniqi

REZERVE: 1. Balaj, 8. Zarubica, 10. Gripshi, 14. Sinani, 18. Shala, 21. Kapra, 25. Tusha, 28. Bekteshi, 80. Berisha, 92. Ljuljanovic, 99. Lucas

ANTRENOR: Ilir Daja

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)
Arbitru: Daniel Schlager (Germania)

Cine transmite la TV CFR Cluj – Ballkani

CFR Cluj – Ballkani se va desfășura de la ora 19.45 pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida va fi transmisă în direct de postul PRO Arena, dar va putea fi urmărită și pe site-ul playtech.ro.

CFR Cluj se descurcă foarte bine în campionat chiar dacă a jucat și multe partide în cupele europene. Formația lui Dan Petrescu se află pe locul trei având și două restanțe.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro